Vliegtickets Faro

Faro is de hoofdstad van de provincie Algarve in Portugal. Het is een authentieke en historische stad. Net buiten de stad bevinden zich prachtige stranden met veel watersportfaciliteiten.

Bezienswaardigheden

Faro bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte is omringd door een stadsmuur. Hierbinnen staan een aantal prachtige gebouwen zoals een kathedraal, het paleis van de bisschoppen en het stadhuis.

Voor natuurliefhebbers is er het natuurreservaat de Ria Formosa lagune. Hier zijn wel meer dan honderd vogelsoorten te vinden.

Gezellig markt
In het centrum van Faro is een gezellige markthal gevestigd. Hier kunt u groente, fruit, vlees- en visproducten kopen. Een bezoek aan deze markt is een leuke manier om de plaatselijke bevolking te leren kennen. U krijgt hier tevens een overzicht van wat er op het eiland gemaakt en verbouwd wordt.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 26˚C en in de wintermaanden ongeveer 16˚C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Portugees, maar u kunt in de toeristische gebieden ook met Engels of Duits terecht.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Autohuur Faro
Om optimaal te genieten van jouw vakantie in Faro boek je een huurauto via CheapCars.nl. Via CheapCars.nl krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijke Faro huurauto's en boek je gemakkelijk jouw huurauto in Portugal. Kies nu voor auto huren Faro of auto huren Portugal en geniet optimaal van jouw vakantie en de prachtige omgeving met deze huurauto.

Vliegticket Faro
Wilt u voordelige vliegtickets voor uw reis naar Portugal boeken? Goedkope vluchten boekt u via CheapTickets.nl. U kunt via onze website eenvoudig tickets zoeken en direct boeken. 

U kunt niet alleen goedkoop vliegen dankzij CheapTickets.nl. Wij bieden ook mogelijkheden voor het huren van een auto of het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Vliegtickets naar Faro

Vlieg naar Faro tegen een lage prijs. Bekijk diverse bedragen van verschillende vliegticketaanbieders voor vliegtickets naar Faro in Portugal. CheapTickets.nl is al geruime tijd dé vergelijkingssite die vele Nederlanders naar de gewenste bestemming heeft gebracht.

Geniet van de natuur en cultuur van Faro en u hebt een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Faro zijn er ook verschillende andere plaatsen die u binnen Portugal voor een lage prijs kunt reserveren. Geruime tijd Faro al eens willen zien? Reserveer dan snel de vliegtickets online via CheapTickets.nl en u gaat een relaxte vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Portugal

Terceira Island , Porto , Ponta Delgada , Lissabon , Faro , Funchal , Graciosa Island , Horta , Madeira
Andere vluchten naar Portugal
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten