Vliegtickets Boedapest

Vliegtickets Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en absoluut de moeite waard om te bezoeken wanneer u op vakantie gaat naar Hongarije. De stad wordt verdeeld door de Donau. Aan de ene kant ligt de heuvelzijde (Boeda) en aan de andere het levendige centrum (Pest).

Bezienswaardigheden
Wat u absoluut niet mag missen is een bezoek aan de Burcht van Buda. Dit voormalige koninklijk paleis heeft in de geschiedenis van Hongarije een belangrijke rol gespeeld. U vindt er nu verschillende, interessante musea.

Bezoek ook het Burchtkwartier; wandel door kronkelige straatjes met haar typische middeleeuwse gebouwen. Een perfect decor voor een romantische trip.

De omgeving van Boedapest
Niet voor niets beschouwt men Boedapest tot een van de mooiste steden van Europa. De Donau slingert door de stad en langs deze machtige rivier vindt u oude, historische gebouwen en musea (onder meer historisch museum en nationaal museum).

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: koude winters, hete zomers. Relatief veel zonuren!
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Hongarije
  • Munteenheid: u betaalt er met de Forint
  • Taal: Hongaars
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Boedapest
U wilt voor de scherpste prijs naar Hongarije vliegen? Voer dan de gegevens in het zoekvenster in en ontdek direct de goedkoopste vluchten naar Boedapest. Vergelijk de luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Hongarije en maak de keuze voor de beste/goedkoopste vliegtickets! Op Cheaptickets.nl vinden duizenden mensen iedere dag weer de scherpste vliegtarieven. Ontdek het zelf en boek razendsnel via CheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Boedapest

Vliegen naar Boedapest tegen een betaalbare prijs. Zie alle tarieven van verschillende luchtvaartmaatschappijen voor vliegtickets naar Boedapest in Hongarije. CheapTickets.nl is al jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de gewenste stad heeft gebracht.

Beleef de zon en cultuur van Boedapest en ervaar een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Boedapest zijn er ook diverse andere plaatsen die u binnen Hongarije voor een betaalbare prijs kunt reserveren. Geruime tijd Boedapest al eens willen bezoeken? Bespreek dan gelijk de vliegtickets online met CheapTickets.nl en u gaat een zorgeloze vakantie tegemoet.

Andere vluchten naar Hongarije

Boedapest
Andere vluchten naar Hongarije
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten