Vliegtickets Londen

Vliegtickets Londen

Gelegen in het zuidoosten van Engeland, aan de rivier de Theems, ligt misschien wel de mooiste stad van Europa: Londen! Maar wist u ook dat Londen de grootste stad van Europa is? Met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante kilometer en maar liefst zeven miljoen inwoners, is een bezoek aan deze metropool absoluut de moeite waard. Met CheapTickets.nl vliegt u er ook altijd goedkoop naar toe!

Bezienswaardigheden
In Londen heeft u de keuze uit tal van bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de stadswijken St-James, Mayfair en Picadilly (gelegen tussen Trafalgar Square en Buckingham Palace), een bijzonder deel van de stad met veel pracht en praal. Of bewonder het commerciële en financiële hart (Londense City). Dit deel van de stad valt vooral op door hedendaagse haar architectuur afgewisseld met historische steegjes, markten en gebouwen.

De parken
De Londenaren bezoeken graag één van de vele parken (meer dan 100!) om de dagelijkse hectiek te ontvluchten. Zo moet u absoluut eens naar Battersea Park gaan (gelegen tegenover Chelsea, aan de zuidkant van de Theems). In de zomer vindt u hier tal van evenementen en filmvoorstellingen. Of ga naar het wereldmonument Greenwich Park waarvandaan u een uniek uitzicht heeft op het National Maritime Museum.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gematigd zeeklimaat, vochtige winters, gematigde zomers
  • Tijdsverschil: een uur vroeger dan in Nederland
  • Valuta: de Engelse Pond
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkoop vliegticket Londen?
Op CheapTickets.nl vindt u razendsnel een goedkoop vliegticket naar Londen. Wanneer u de gegevens in het zoekvenster invult, vindt u direct een overzicht met de verschillende luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcostmaatschappijen) die op Londen vliegen. Kies eenvoudig de goedkoopste vlucht en boek direct. Zo eenvoudig werkt CheapTickets.nl! Ontdek het nu meteen en voer Londen als bestemming in het zoekvenster in.

Cityguide Londen
En.. heb jij wel zin in een trip naar Londen? Vergeet dan niet onze reisgids mee te nemen, dan weet je zeker dat je niks mist in deze mooie stad. CheapTickets.nl heeft speciaal voor jou een digitale cityguide samengesteld met alle hotspots, tips van locals en de hipste restaurantjes op een rij.
Nu: Londen cityguide voor slechts € 2,95


Vliegtickets naar Londen

Vliegen naar Londen tegen een betaalbare prijs. Bekijk alle bedragen van alle ticketverkopers voor vliegtickets naar Londen in Groot-Brittannië. CheapTickets.nl is al meerdere jaren dé vergelijkingssite die een hoop Nederlanders naar de goede bestemming heeft gebracht.

Ervaar de natuur en cultuur van Londen en ervaar een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Londen zijn er ook vele andere plaatsen die u binnen Groot-Brittannië voor een betaalbare prijs kunt bezoeken. Geruime tijd Londen al eens willen zien? Bestel dan direct uw vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een recreatieve vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten