Vliegtickets Athene

Athene vormt het hart van de Griekse en Europese beschaving. Het is een van de beste Europese plekken voor een echte cultuurvakantie.

Bezienswaardigheden in Athene
Waneer u op vakantie gaat naar Athene, breng dan zeker een bezoek aan de Akropolis. De Akropolis is gelegen op één van de vele heuvels die de stad rijk is en de marmeren monumenten rijzen er hoog boven de stad uit. Hier vindt u oude sporen uit de Griekse beschaving en krijgt u een prachtig beeld van de oude stad.

De ultieme cultuurbeleving!
Bezoek in Athene ook het theater van Dionysus aan de voet van de Akropolis. Dit theater stamt uit de 5e eeuw en bood plaats aan 17.000 toeschouwers!! En wat dacht u van het Parthenon? Deze prachtige tempel symboliseert het machtige Athene van toen.

Behalve van cultuur geniet u in Athene ook van de Grieken en het Griekse leven. Overal vindt u er gezellige restaurantjes en cafeetjes en de Grieken zelf zijn warme, aangename mensen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door aangenaam, mediterraan klimaat
  • Tijdsverschil: in Athene is het 1 uur later
  • Munteenheid: de euro
  • Taal: Grieks
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkoop naar Athene vliegen?
Voor een goedkoop vliegticket naar Griekenland bent u op cheaptickets.nl op de perfecte plek. U voert gewoon de gegevens in het zoekvenster in en u krijgt een overzicht met maatschappijen die op Athene vliegen. Vervolgens ziet u direct welke maatschappij de voordeligste vliegtarieven biedt. Boek online en uw vakantie kan beginnen! Zo simpel werkt CheapTickets.nl!

Vliegtickets naar Athene

Vlieg naar Athene tegen een betaalbare prijs. Vergelijk alle kosten van verschillende aanbieders voor vliegtickets naar Athene in Griekenland. CheapTickets.nl is al een ruime tijd dé vergelijkingssite die al veel Nederlanders naar de gewenste bestemming heeft begeleid.

Geniet van de cultuur en natuur van Athene en beleef een vakantie die u niet zal vergeten. Naast Athene zijn er ook verschillende andere plaatsen die u binnen Griekenland voor een betaalbare prijs kunt bezoeken. Graag Athene al eens willen bezoeken? Koop dan nu uw vliegtickets online met CheapTickets.nl en u gaat een zorgeloze vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten