Vliegtickets Parijs

Vliegtickets Parijs
Parijs is een grote, open en dynamische stad met brede boulevards, indrukwekkende architectuur en een romantische sfeer. Het is een stad om te beleven, voelen, ruiken en proeven.

Monumenten en bezienswaardigheden
Iedereen kent natuurlijk de bekende Eiffeltoren, die speciaal voor de Wereldtentoonstelling van 1889 en ter gelegenheid van de honderdste gedenkdag van de Franse Revolutie gebouwd is. De toren is maar liefst 350 meter hoog dus u zult deze zeker niet over het hoofd zien!

Verder zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Parijs zoals de kathedraal de Notre Dame, de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe en de Sacré Coeur. Iedere keer dat u in deze stad komt zult u weer meer bezienswaardigheden ontdekken.

De natuur
In Parijs kunt u volop van de natuur genieten. Zo zijn er verschillende parken, tuinen en recreatieve gebieden waar u van de omgeving kunt genieten. Een voorbeeld is de tuin ‘Jardin du Luxembourg’, met prachtige bloemen en groen gras. Het ‘Bois du Boulogne’ is zeer geschikt voor een heerlijke boswandeling.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 18°C in de zomer en 5°C in de winter.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Parijs
Bent u toe aan een korte of langere vakantie in Frankrijk? Op CheapTickets.nl treft u diverse aanbiedingen voor last minute vliegreizen. Wij maken het tevens mogelijk om vluchten van verschillende aanbieders te vergelijken. U kunt zelf kiezen met welke luchtvaartmaatschappij uw wilt vliegen.

Naast vliegtickets kunt u bij ons ook terecht voor het boeken van een hotel. Wij bieden de keuze uit duizenden hotels op diverse bestemmingen.

Cityguide Parijs
En.. heb jij wel zin in een trip naar Parijs? Vergeet dan niet onze reisgids mee te nemen, dan weet je zeker dat je niks mist in deze mooie stad. CheapTickets.nl heeft speciaal voor jou een digitale cityguide samengesteld met alle hotspots, tips van locals en de hipste restaurantjes op een rij.
Nu: Parijs cityguide voor slechts € 2,95

Vliegtickets naar Parijs

Vliegen naar Parijs tegen een betaalbare prijs. Vergelijk alle kosten van verschillende luchtvaartmaatschappijen voor vliegtickets naar Parijs in Frankrijk. CheapTickets.nl is al jaren dé vergelijkingssite die vele Nederlanders naar de gewenste plaats heeft begeleid.

Geniet van de zon en natuur van Parijs en u hebt een vakantie die u nooit zal vergeten. Naast Parijs zijn er ook vele andere plaatsen die u in Frankrijk voor een betaalbare prijs kunt bespreken. Geruime tijd Parijs al eens willen bezoeken? Reserveer dan nu uw vliegtickets online bij CheapTickets.nl en u gaat een geweldige vakantie tegemoet.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten