Vliegtickets Antalya

Antalya is de grootste stad van Turkije. Het is een typisch Turkse stad die jaarlijks veel toeristen trekt. Langs de brede boulevard staan prachtige palmbomen. Een ideale plaats voor een heerlijke strandvakantie.

Prachtige gebouwen
Vroeger woonden veel Grieken en Armeniërs in Antalya. Er zijn nog steeds een aantal historische kerken en kloosters hiervan overgebleven.

In het centrum van de stad staat de Yivli Minarelimoskee. De moskee is gebouwd in de 13 eeuw en de elegante gekartelde minaret is het symbool van de stad geworden. Een andere belangrijke moskee is de Murat Pasamoskee uit de 18e eeuw. Deze is opgetrokken uit natuursteen en rust op vier pilaren over een natuurlijke bron.

Sport en ontspanning
In het Aqua Park aan de oostelijke kust van Antalya kunt u diverse watersporten beoefenen. Verder is het een aanrader om het Atatürkpark en het Karaalioglupark te bezoek. Hier zijn schitterende exotische bloemen te vinden. Het uitzicht in deze parken is bovendien zeer prachtig.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 15˚C.  
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Turkse Lira.
  • Taal: de officiële taal is Turks. Er wordt ook Armeens, Koerdisch of Aramees gesproken. In toeristische gebieden kunt u ook met Engels of Duits terecht.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Antalya
Voordelige vluchten naar Turkije boekt u via CheapTickets.nl. Wij bieden mogelijkheden voor goedkope vliegtickets naar diverse bestemming. U krijgt op deze website een overzicht van de meest recente aanbiedingen en last minutes voor een vliegvakantie.

U kunt niet alleen goedkoop vliegen dankzij CheapTickets.nl. Wij bieden ook mogelijkheden voor het huren van een auto of het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Vliegtickets naar Antalya

Vliegtickets bespreken tegen bodem prijzen naar Antalya in Turkije? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een fantastische vakantiestad. Door ons simpele vergelijkingssysteem hebt u beslist de juiste vliegtickets waarnaar u zoekt.

Door het altijd actuele aanbod aan vliegtickets naar Antalya heeft u altijd de beste aanbiedingen die u gelijk kunt bestellen. Veel gedroomd van een trip naar Antalya in Turkije? Bespreek deze vliegtickets voor een goedkope prijs. Ervaar de cultuur en natuur die Antalya te bieden heeft en kies uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Andere vluchten naar Turkije

Istanbul , Trabzon , Kars , Konya , Bodrum , Diyarbakir , Dalaman , Denizli , Adana , Izmir , Ankara , Kayseri , Antalya
Andere vluchten naar Turkije
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten