Vliegtickets Bangkok

De hoofdstad van Thailand, Bangkok, is een dynamische stad met veel bezienswaardigheden. Het heeft iedere bezoeker dan ook ongelooflijk veel te bieden. Een optimale bestemming voor een bijzondere vakantie.

Indrukwekkende tempels en kloosters
Bangkok heeft honderden tempels en kloosters. ‘Wat Pho’ is het oudste klooster, naast het Grand Palace in ‘Royal Bangkok’. U kunt hier een prachtige boeddha met een lengte van 46 meter bewonderen. Het gehele tempelterrein is werkelijk schitterend en dus zeker een bezoek waard.

Het Koninklijk Paleis is het symbolische hart van de stad. In dit paleis staat ‘Wat Pra Keo’ ofwel de ‘Tempel van de Smaragden Boeddha’. Hier staat het belangrijkste Boeddhabeeld van Thailand.

Een bijzondere boottocht

Het is, naast het bekijken van de tempels en kloosters, zeker een aanrader om een boottocht door de grachten te maken. Op die manier kunt u de zogenaamde ‘drijvende markten’ bezoeken met platte bootjes vol etenswaren en souvenirs. Een unieke en onvergetelijke ervaring.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 32˚C en in de wintermaanden ongeveer 28˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd 5 uur later dan in Nederland en tijdens onze wintertijd 6 uur later.
  • Munteenheid: de Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is het Thai en in de toeristische gebieden kunt u met Engels terecht.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Bangkok
Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets voor een reis naar Thailand? Voordelige vluchten boekt u via CheapTickets.nl. U kunt bij ons terecht voor tickets van verschillende vliegmaatschappijen. U hoeft alleen maar in te vullen waarheen en wanneer u wilt vliegen. Wij bieden u vervolgens een overzicht met de beschikbare vluchten.

Wij bieden ook mogelijkheden voor het huren van een auto of het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering. U regelt het allemaal via CheapTickets.nl.

Vliegtickets naar Bangkok

Vliegtickets kiezen tegen bodem prijzen naar Bangkok in Thailand? Laat CheapTickets.nl u begeleiden naar een geweldige vakantielocatie. Door ons gemakkelijke vergelijkingssysteem hebt u geheid de ideale vliegtickets waarnaar u op zoek bent. Door het zeer actuele aanbod aan vliegtickets naar Bangkok heeft u altijd de beste tarieven die u gemakkelijk kunt reserveren. U droomt van een trip naar Bangkok in Thailand? Bespreek deze vliegtickets voor een betaalbare prijs. Ga genieten van de zon, natuur en cultuur die Bangkok te bieden heeft en bestel uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Andere vluchten naar Thailand

Koh Samui , Utapao , Khon Kaen , Phuket , Bangkok , Chiang Rai , Chiang Mai
Andere vluchten naar Thailand
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten