Vliegtickets Shanghai

Vliegtickets Shanghai

Shanghai is een moderne havenstad aan de Oost Chinese Zee. De kenmerken van de stad zijn hoge wolkenkrabbers, luxe hotels en de rivier Huangpu, die de stad in twee delen opsplitst.

Het verleden en het heden
Het verleden en het heden gaan samen in Shanghai. Diverse delen van de stad bevatten herinneringen aan het koloniale verleden. Er is een uniek oud centrum rond de Yu tuin, een klassieke tuin uit de 16e eeuw.

Als u het moderne gedeelte van de stad wilt zien moet u de rivier oversteken naar Pudong. Hier staat bijvoorbeeld de TV uitkijktoren, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Tempels
De bekendste tempel, de Jaden Boeddha Tempel, staat in het noordwesten van de stad. Hij dateert uit 1882 en is bekend vanwege de witte jaden boeddhabeelden uit Burma. In het zuidwesten van Shanghai staat de Longhua Tempel, die is gebouwd op fundamenten van andere heiligdommen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 28˚C en in de wintermaanden ongeveer 4˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: De officiële taal is Chinees en er wordt beperkt Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Shanghai
Wilt u voordelige vliegtickets voor een reis naar China? Dan bent u bij CheapTickets.nl aan het goede adres. Wij beschikken voortdurend over de beste tarieven van luchtvaartmaatschappijen. U krijgt een overzicht met de beschikbare vluchten voor de gekozen periode. U kiest zelf waarheen en wanneer u wilt vliegen.

Hebt u een keuze kunnen maken voor de vliegtickets? Dan kunt u deze direct online reserveren. Het boeken van vliegtickets kan zeer eenvoudig en snel via CheapTickets.nl.

Vliegtickets naar Shanghai

Vliegtickets boeken tegen mooie tarieven naar Shanghai in China? Laat CheapTickets.nl u begeleiden naar een fantastische vakantielocatie. Door ons eenvoudige vergelijkingssysteem hebt u geheid de beste vliegtickets waarnaar u zoekt.

Door het up-to-date zijnde aanbod aan vliegtickets naar Shanghai heeft u altijd de beste prijzen die u simpel kunt boeken. Veel nagedacht over een reis naar Shanghai in China? Reserveer deze vliegtickets voor een betaalbare prijs. Ervaar de zon, natuur en cultuur die Shanghai te bieden heeft en bestel uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten