Vliegtickets China

Vliegtickets naar China

Vliegtickets kiezen tegen goedkope prijzen naar China in Azië? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een zorgeloze vakantiebestemming. Door ons makkelijke vergelijkingssysteem boekt u zeker de goedkoopste vliegtickets. Door het zeer up-to-date aanbod aan vliegtickets naar China heeft u altijd de beste prijzen die u meteen kunt boeken.

U droomt van een trip naar China in Azië? Reserveer deze vakantie tegen een goedkope prijs. Aanschouw de zon en cultuur die China te bieden heeft en bestel uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Vaccinaties China

Voor reizen naar Chinaheeft u in de meeste gevallen inentingen nodig. CheapTickets.nl en Travel Doctor willen er samen voor zorgen dat reizigers van CheapTickets.nl gezond op reis gaan en gezond weer terug komen. Check daarom hier welke inentingen u nodig heeft.

Topbestemmingen in China

Vliegtickets Beijing

Beijing is de hoofdstad van China, met meer dan 12 miljoen inwoners. De stad is niet alleen interessant vanwege de enorme economische groei, maar vooral om de fascinerende geschiedenis en cultuur. Er zijn veel oudheidkundige bezienswaardigheden uit de Ming en Qing dynastieën en het is een ideale plaats om het moderne straatleven van China te gaan verkennen.

Vliegtickets Shanghai

Shanghai is de grootste stad van China met meer dan 14 miljoen inwoners. Het is een fascinerende handelsstad aan het water. U kunt er heerlijk wandelen, uitgaan en genieten van een hapje en een drankje. In de grondig gerestaureerde binnenstad met zijn smalle steegjes krijgt u een indruk van het leven in China vóór de revolutie. Tegenwoordig verrijzen steeds meer moderne glazen wolkenkrabbers in deze stad.   

CheapTickets.nl


Goedkope vliegtickets boeken naar China
Een goedkope vlucht, vakantie of hotel voor China boekt u via CheapTickets.nl. De tickets voor de vliegreis kunt u snel en gemakkelijk via deze website reserveren. Wij bieden een overzicht met de beschikbare aanbiedingen voor de door u gekozen bestemming.

Goedkope huurauto's boeken in China
Naast goedkope vliegtickets boek je tegenwoordig ook heel voordelig jouw huurauto. Ga naar CheapCars.nl en vergelijk alle mogelijke huurauto's China voor de beste prijzen op meer dan 30.000 locaties wereldwijd. Selecteer jouw gewenste huurauto en boek eenvoudig en snel in slechts drie stappen.

Goedkope vakanties en hotels boeken in China
Stel nu je gehele reis samen en boek niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels, autoverhuur en vlieg vakanties. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annuleringsverzekering af te sluiten.
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten