Vliegtickets Cairo

Vliegtickets Cairo

Bijna geen stad in de wereld heeft een dergelijk rijke historie als Cairo. De vele piramiden, farao’s, tempels en graven nemen u mee naar een reis in het verleden. Welkom in het hart van Egypte!

Vakantie vol cultuur en historie
Cairo is met haar bijna 15 miljoen inwoners de grootste stad van Afrika en één van de dichtstbevolkte steden ter wereld. De stad herbergt een rijke traditie aan zowel oud- als moderne Islamitische kunst. Daarnaast vindt u er prachtige architectuur. De vele moskeeën, minaretten en koepels zullen u talloze malen fascineren.

Ontdek de schoonheid van Egypte boven en onder water
Cairo is natuurlijk een prima startpunt voor uw vakantie in Egypte. Wanneer u deze oude stad heeft ontdekt, kunt u heerlijk van de Rode Zee genieten. De kustplaatsen Hurghada, Dahad en Sharm el-Sjeikh staan garant heerlijke strandvakanties en een prachtig onderwaterleven. Bijna nergens ter wereld is het zeeleven zo betoverend en kleurrijk als hier.

Algemene reisinformatie Egypte

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 35 ºC en de wintertemperatuur 23 ºC.
  • Tijdsverschil: 1 uur later
  • Munteenheid: de Egyptische Pond
  • fbenodigde reisdocumenten: Arabisch, Frans, Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Goedkoop vliegticket Cairo?
Naar Cairo vliegen dagelijks vele maatschappijen. Op CheapTickets.nl vergelijkt u razendsnel deze maatschappijen en ziet u direct welk vliegtickets het goedkoopste zijn. Voer nu de gegevens in het zoekvenster in en ontdek direct voordelige vluchten naar Cairo en andere bestemmingen binnen Egypte.

Vliegtickets naar Cairo

Ontspannen en genieten van de fantastische cultuur en de zon in Cairo? Voor vliegtickets naar Cairo in Egypte bent u bij CheapTickets.nl op de juiste website! Al lange tijd is CheapTickets.nl dé vliegticket vergelijkingssite voor iedere Nederlander.

Met CheapTickets en haar vergelijkingssysteem vindt u overzichtelijk de scherpste vliegtickets naar Cairo, wij verzamelen de huidige kosten van alle ticketaanbieders en plaatsen ze voor u bij elkaar. Met ons handige flight alert systeem blijft u via de mail op de hoogte van de prijzen voor alle reizen naar Cairo.

Hebt u Cairo nog niet bezocht? Vergelijk dan meteen de beste vliegticket bedragen naar Cairo in Egypte.

Andere vluchten naar Egypte

Luxor , Alexandria , Hurghada , Cairo , Aswan , Sharm el Sheikh , Marsa Alam
Andere vluchten naar Egypte
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten