Goedkope vluchten CheapTickets.nl

Goedkope vluchten boek je bij CheapTickets.nl

Of je nu een korte stedentrip gaat maken, enkele weken op vakantie wilt of voor je werk naar het buitenland moet, de goedkoopste vluchten regel je snel en makkelijk via CheapTickets.nl.

CheapTickets.nl: goedkoopste vluchten in één oogopslag

Een goedkope vlucht boeken is vaak een hele klus. Aanbiedingen staan verspreid over het hele internet, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig neemt CheapTickets.nl je alle zoekwerk uit handen. Bij ons kan je in één oogopslag alle aanbiedingen vergelijken, zodat je gauw de goedkoopste vluchten vindt.

Simpel vluchten vergelijken

Een vlucht zoeken en vluchten vergelijken werkt bij CheapTickets.nl heel simpel. Je voert jouw vliegveld van vertrek en aankomst in, geeft aan wanneer je weg wilt en terugkomt en vermeldt uit hoeveel personen jouw reisgezelschap bestaat. Met één druk op de knop zie je vervolgens welke maatschappijen voor welke prijs een vlucht aanbieden. Hierbij wordt ook aangegeven of je direct of met een overstap vliegt en hoeveel stoelen nog beschikbaar zijn. Zo weet je meteen of er plek is. Vluchten vergelijken is op deze manier erg eenvoudig.

Goedkope vluchten, goedkope parkeerplaatsen

Heb je een goedkope vlucht naar wens gevonden, dan selecteer je deze. In het scherm verschijnen vervolgens alle gegevens in een helder overzicht. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld ook de optie om een goedkope parkeerplaats op het vliegveld te reserveren, dicht bij de vertrekhal.

Een vlucht boeken en betalen

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld, kan je een vlucht boeken en betalen. Je boeking vindt plaats in een veilige omgeving en je kan kiezen voor de betaalmethode die jouw het beste past. Vijf minuten na je boeking ontvang je per mail jouw e-tickets. Goedkope vluchten zijn dus vlot geregeld.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Bij CheapTickets.nl vind je overigens niet alleen goedkope vluchten. Ook voor het reserveren van een hotel of huurauto ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hoef je maar één site te bezoeken en regel je alle facetten van jouw reis in enkele minuten. Makkelijk, snel en veilig, daar staat CheapTickets.nl voor, en niet alleen als het gaat om vluchten boeken.

{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
v.a. {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Excl. dossierkosten € 27,-/29,- per boeking
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Dit tarief is het laagste tarief dat zeer recent gevonden is door bezoekers op CheapTickets.nl. Indien je nu dezelfde zoekopdracht start worden actuele tarieven getoond. Hierdoor kan het voorkomen dat je een verschil ziet. In dat geval komt dit doordat er geen beschikbaarheid meer is voor het hier weergegeven tarief. Dit maakt het een indicatief tarief.

Het getoonde tarief is exclusief dossierkosten €27 (1pers.), €29 (2>pers.) en eventuele bagagekosten.
 
 

Om je beter van dienst te zijn gebruikt CheapTickets.nl cookies. Klik hier voor meer informatie. Als je gebruik maakt van onze site, dan ga je hiermee akkoord. Sluiten