Ontdek de vele kanten van
Kroatië
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Word geïnspireerd door het prachtige Kroatië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets Kroatië

Prachtige stranden, goede feesten en een gezellige sfeer: in Kroatië vind je alles wat je maar kunt zoeken in een vakantie. Wist je dat je in Kroatië behalve mooie eilanden en lange stranden ook heel veel geschiedenis vindt? Zout speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de vorming van steden en de Kroatische keuken. Ontdek de geschiedenis van het zout en geniet ondertussen van de mooie stranden en actieve fietsroutes.

Alles over de verschillende kanten van Kroatië lees je op deze pagina!

Coronavirus reisadvies Kroatië

Wanneer kun je weer naar Kroatië reizen? En wat is er open op locatie? Bekijk ons reisadvies voor Kroatië met een overzicht van Covid-19 restricties.

Kroatië in beeld

Foto: Stipe Surać© Geen lawaai, geen wegen, geen auto's - alleen jij, de zee en de sterren. Dat klinkt toch heerlijk? Ontdek de mooiste eilanden van Kroatië waar je niet met de auto kunt komen!

  1. Lees meer

Foto: Aleksandar Gospić© Kroatië, het nieuwe fietsparadijs! Het binnenland van Kroatië heeft een enorme rijkdom aan diversiteit en uitdagingen, zonder dat er direct massa's toeristen op af komen. Bekijk 6 epische fietsroutes!

  1. Lees meer

Foto: Nin Saltworks© De Dalmatische kust staat bekend vanwege de oneindige stranden, de vele idyllische eilandjes en gouden stranden. Maar wist je dat de kust ook de bron is van een heel ander en heel waardevol soort goud? Het 'witte goud' van de Dalmatische kust komt in de vorm van... zout!

  1. Lees meer

Meer vliegtickets naar Kroatië

Op zoek naar een specifieke bestemming in Kroatië? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets KroatiëAndere vluchtenCheapTickets.nl

Goedkope vliegtickets boeken naar Kroatië

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar Kroatië? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar Kroatië vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.