Dé plek voor foodies en cultuurliefhebbers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Stedentrip Belfast: Beleef de energie!

Belfast is de hoofdstad van Noord-Ierland en enorm rijk aan geschiedenis, cultuur, heerlijk eten, prachtige uitzichten en thuis van de wereldberoemde Titanic. Een stedentrip naar Belfast is perfect voor foodies. De stad staat namelijk bekend om de keuken. Een aantal restaurants behoren tot de beste van Ierland!

Er zijn veel leuke bezienswaardigheden in Belfast, waaronder de prachtige Queen's University en bijbehorende tuinen, de levendige St. George's market en het fascinerende Ulster museum. Hieronder staan nog meer populaire plekken om te bezoeken in Belfast.

Wat te doen in Belfast

Benieuwd wat je kunt beleven in het veelzijdige Belfast? Bekijk de topbezienswaardigheden!

Titanic Museum Belfast

Dit is 's werelds grootste Titanic bezoekerservaring waar je alles te weten komt over de Titanic en het maritieme verleden van Belfast, door middel van een interactieve tentoonstelling. Een must-see!

Muziekpubs in Belfast

Belfast barst van muzikaal talent. Van Morrison, Stiff Little Fingers en Snow Patrol zijn hier begonnen. Als je op zoek bent naar muziek kun je gewoon een pub in lopen om een traditionele muzieksessie mee te maken.

Geschiedenisles in een Black Taxi

Van 1969 tot 1997 was Noord-Ierland in de ban van the Troubles. Een conflict tussen protestanten en katholieken. Je ziet nog veel terug van deze geschiedenis. De taxichauffeurs hebben het allemaal meegemaakt en vertellen je er alles over.

Buiten Belfast

Vanuit Belfast is het heel makkelijk om leuke dagtochten te maken. Hieronder laten we de mooiste trips zien.

Game of Thrones locaties

Game of Thrones fans opgelet! In de omgeving van Belfast vind je veel filmlocaties van de populaire HBO serie Game of Thrones die je zelf kunt gaan bewonderen. Dus stap in de wereld van de serie en ontdek de filmlocaties!

Natuur rondom Belfast

Wil je even de stad uit en genieten van het mooie landschap? Rondom Belfast vind je verschillende mooie wandelroutes die je door de natuur brengen en een prachtig uitzicht over de stad geven.

Causeway kust

De 243 km lange Causeway kustroute van Belfast naar Derry~Londonderry is één van de grootste avonturen van Noord-Ierland. Je vindt hier onder andere prachtige zandstranden, visserdorpjes, valleien, klifpaden en kastelen.

Maak je stedentrip naar Belfast compleet

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice