Belfast en de Causeway kustroute: Lonely Planet's nr. 1 voor 2018

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Ontdek Belfast en Noord-Ierland

Belfast mag je zeker niet overslaan! Fantastische restaurants, traditionele pubs en een fenomenale Titanic-historie tillen Belfast naar een hoger niveau. Daarnaast is er in Noord-Ierland nog van alles te ontdekken: van Game of Thrones filmlocaties (en dat zijn er veel!) tot nog meer geweldige natuur en leuke activiteiten.

De leukste dingen om te zien en te doen in Belfast en Noord-Ierland hebben we voor je op een rij gezet.

Op stedentrip naar Belfast

Titanic Museum

Hier kom je alles te weten over de Titanic. Bovendien leer je ook alles over de stad Belfast in de bouwperiode van de Titanic en het maritieme verleden van de stad. Je komt dit te weten door middel van interactieve gallerijen en tours. Een must!

Crumlin Gaol

Altijd al een kijkje in een gevangenis willen nemen? In Belfast kan het, in het 100 jaar oude Crumlin Gaol. Met een tour leer je natuurlijk het meest, maar er zijn ook regelmatig evenementen en shows bij te wonen!

Geschiedenisles in een Black Taxi

Van 1969 tot 1997 was Noord-Ierland in de ban van the Troubles. Een conflict tussen protestanten en katholieken. Je ziet nog veel terug van deze geschiedenis. De taxichauffeurs hebben het allemaal meegemaakt en vertellen je er alles over.

Noord-Ierland ontdekken

Giant's Causeway

Op zo'n 1,5 uur rijden ligt nog zo'n natuurwonder: Giant's Causway, duizenden zeshoekige pilaren die ongeveer 60 miljoen jaar geleden zijn gevormd. En dat allemaal met uitzicht op een prachtige, open zee. Het is er prachtig!

The Dark Hedges

Dit is er eentje voor de Game of Thrones fans, er zijn talloze locaties in Noord-Ierland waar de serie opgenomen is. Deze weg met prachtige bomen aan de zijkanten is magisch en slecht op 1 uur rijden van Belfast!

© Arthur Ward for Tourism Ireland

Mourne Mountains

We blijven nog even hangen in de plekjes met mooie natuur: de Mourne Mountains zijn fenomenaal! Een walhalla voor hikers. Met 28 pieken zit er altijd een mooie hike voor je bij.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice