Alles voor jouw reis naar Ierland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Alles voor jouw stedentrip naar Ierland

Zie jij een reisje naar Ierland wel zitten? Voor een stedentrip heb je natuurlijk een vliegticket nodig. Ook een fijne plek om te slapen is nodig om jouw stedentrip extra heerlijk te maken. Bekijk daarom de mooiste hotels in Dublin, Belfast en Cork.

Ga je rondreizen in Ierland? Boek dan een huurauto bij jouw ticket. Dan kun je de huurauto meteen en makkelijk ophalen op de luchthaven.

Of je nu op zoek bent naar een huurauto, hotel of vliegticket, de beste deals voor een reis naar Ierland vind je op deze pagina!

De goedkoopste vliegtickets naar Ierland

Een reis naar Ierland begint met een vliegticket! Bekijk de goedkoopste tarieven vanaf een luchthaven bij jou in de buurt.

De mooiste hotels in Ierland

De leukste bezienswaardigheden in Ierland

Voor veel bezienswaardigheden en tours kun je vooraf of op je bestemming gemakkelijk online kaartjes kopen. Dat scheelt een hoop wachten bij de bezienswaardigheid zelf! Wil jij een beetje meer info bij je bezoek? Je kunt ook een leuke stadswandeling reserveren of een tour bij een bezienswaardigheid boeken.

Boek een huurauto in Ierland

Jouw stedentrip uitbreiden met een rondreis door de prachtige natuur in Ierland. Boek gemakkelijk een huurauto!

Meer inspiratie

Meer inspiratie opdoen voordat je wilt boeken? Bekijk onze uitgebreide pagina's over stedentrips en rondreizen naar Dublin, Belfast en Cork!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice