De beste familiereizen op een rij

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Relaxte familiereizen

Op zoek naar een leuke reis om te maken met de hele familie? Keuze genoeg! Als je lekker wilt relaxen aan het strand en niet al te veel dingen wilt ondernemen, zijn relaxte familiereizen perfect. Samen op een luchtbedje dobberen, genieten van de zonsondergang en de volgende dag weer precies hetzelfde doen. Het kan op deze bestemmingen.

Coronavirus reisadvies

Het coronavirus heeft de wereld (helaas) nog steeds in haar greep. Daarom raden wij aan om, voordat je op reis gaat, het actuele reisadvies voor jouw bestemming te bekijken.

Actieve familiereizen

Heb je een actieve familie? Dan zijn actieve familiereizen de perfecte uitkomst. Samen veel activiteiten ondernemen zoals berg beklimmen, watersporten beoefenen of gewoon leuke spellen doen in de natuur. Op deze bestemmingen is er in ieder geval genoeg actie om je met de hele familie te vermaken.

Familiereizen naar pretparken

Vooral voor kinderen zullen reizen naar pretparken het uitje van het jaar zijn. Maar wist je dat pretparken voor alle leeftijden leuk zijn? Lekker gillen terwijl je 120 km per uur door de lucht schiet of herleef je jeugd door je held te ontmoeten. Op deze bestemmingen weet je zeker dat je een reis hebt voor jong & oud.

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice