Cyprus: zon, zee, strand én cultuur

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Cyprus

Cyprus staat bol van de geschiedenis, dat krijg je als het eiland half Grieks en half Turks is! Maar het is ook een geweldig eiland voor een heerlijke strandvakantie. Een combinatie van deze 2 is perfect!

Op het eiland zijn prachtige Romeinse ruïnes en kleine dorpjes te vinden waar je het gevoel hebt dat je terug in de tijd bent gegaan. Je proeft hier de bijzondere Griekse en Turkse cultuur, maar proef ook zeker de heerlijke Cypriotische cuisine. Die is natuurlijk zwaar beïnvloed door de Griekse en Turkse keuken, dus geniet van de baklava's en de heerlijke kebabs. Klinkt als een mooie vakantie!

Populairste bestemmingen Cyprus

Auto huren op Cyprus?

Cyprus is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute over het eiland voor je uit.

Meer vliegtickets naar Cyprus

Check alle vliegtickets naar Cyprus en vind jouw beste deal.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cyprus

Zoek je goedkope vliegtickets naar Cyprus? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Cyprus.

Goedkope vliegtickets boeken naar Cyprus

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar Cyprus ? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar Cyprus vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.