Vlieg voordelig naar Larnaca

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Larnaca

Larnaca is een havenstad op Cyprus, een eiland in de Middellandse Zee. Naast zon, zee en strand vind je er historische bezienswaardigheden die herinneren aan een eeuwenoude geschiedenis.

Historische bezienswaardigheden

Een interessante attractie is de historische stad Kition, in het centrum van de stad. Hier vind je de overblijfselen van tempels, die dateren uit de 13e eeuw. Er zijn ook een aantal historische bouwwerken van belang, zoals de St. Lazarus kerk, de moskee Hala Sultan Teke en het kasteel van Larnaca. Dit werd vroeger niet alleen gebruikt als fort, maar diende ook als gevangenis. Tegenwoordig zit er een museum in met belangrijke archeologische vondsten.

Watersport

Ook de parelwitte stranden van Larnaca mogen tijdens een bezoek niet ontbreken. Op het gebied van ontspanning en plezier is veel te doen. Er zijn allerlei watersportactiviteiten zoals waterskiën, zwemmen, snorkelen, duiken, waterfietsen en windsurfen. Ook kun je een bezoek brengen aan Waterworld, het grootste waterpretpark in Europa!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 17°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: op Cyprus wordt Grieks, Turks en Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Larnaca

Snel, overzichtelijk en online boeken kan via CheapTickets.nl. Op de site vind je een uitgebreid en actueel aanbod van vluchten naar Larnaca en andere wereldwijde bestemmingen. Wij bieden je de beste deals en scherpste prijzen, zodat jij zo voordeling mogelijk naar jouw favoriete bestemming kunt vliegen! In slechts enkele eenvoudig stappen heb je bovendien de beste deals voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Larnaca

Vliegtickets bestellen tegen voordelige prijzen naar Larnaca in Cyprus? Laat CheapTickets.nl jou begeleiden naar een fantastische vakantiebestemming. Door ons overzichtelijke vergelijkingssysteem heb je beslist de goedkoopste vliegtickets waarnaar jij op zoek bent.

Door het zeer actuele aanbod aan vliegtickets naar Larnaca heb je altijd de mooiste aanbiedingen die je gemakkelijk kunt boeken. Veel nagedacht over een trip naar Larnaca in Cyprus? Boek deze vliegtickets voor een betaalbare prijs. Aanschouw de zon en natuur die Larnaca te bieden heeft en kies jouw vliegtickets bij CheapTickets.nl.

Andere vluchten naar Cyprus