Singapore
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Ontdek Singapore, de culturele smeltkroes

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets Singapore

Singapore is één van de meest veelzijdige en levendige steden in Azië. De stad kenmerkt zich door de hoge wolkenkrabbers en uitgestrekte stadswijken, die zich goed laten fotograferen! Er zijn heel veel dingen om te zien en te doen. De bevolking in Singapore is een samensmelting van allerlei culturen. Dat zie je terug in de wijken Little India, Chinatown, Kampong Glam en Katong.

Veel culturen betekent natuurlijk ook veel verschillende soorten eten. Proef de lekkerste snacks in de populaire streetfood kraampjes.

Ook al is Singapore niet de eindbestemming van jouw reis, de kans is groot dat je een overstap hebt op de luchthaven van Singapore. Maak er een lange overstap van en ga erop uit. Tussen de wolkenkrabbers ontdek je deze moderne stad. Van indrukwekkende architectuur tot heerlijk eten, je verveelt je geen moment in Singapore, the Lion City!

"Where passion is made possible!"


Hoe reis je naar Singapore?

Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam en 4 keer wekelijks vanaf Dusseldorf naar Singapore met de Airbus 350. De directe vlucht duurt 12,5 tot 13,5 uur. Je kunt natuurlijk in Singapore blijven, maar vanuit Singapore kun je met Singapore Airlines ook verder vliegen naar veel bestemmingen in onder andere Australië, Indonesië en de Filipijnen. Wist je trouwens dat Singapore Airlines verkozen is tot Beste Airline door Skytrax?

Blijf je voor een lange overstap in Singapore. Bekijk dan onze tips voor 3 dagen in Singapore.

Ontdek Singapore!

Singapore is een klein land, met een enorme hoofdstad: er is ontzettend veel te doen en te zien! Van the Gardens by the Bay tot aan de gezelligste, kleurrijke wijken. Maar ook aan geschiedenis en architectuur ontbreekt het in Singapore niet! Bezoek een van de prachtige musea en geniet van de moderne gebouwen.

  1. Lees meer

Lekker, maar vooral anders eten, hoort erbij op reis. In Singapore kan dat als geen ander, je vindt hier onder andere Chinese, Maleisische en Europese restaurantjes. Er zit gegarandeerd iets lekkers voor je tussen! En dan hebben we het nog nieteens over het uitgaansleven gehad...

  1. Lees meer
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets SingaporeAndere vluchtenCheapTickets.nl