Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vanaf Brussel naar

Kopenhagen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Kopenhagen in 't kort
Amsterdam-Kopenhagen
Brussel-Kopenhagen
Wat te doen?
Praktische info
Kalender evenementen in Kopenhagen

Vlieg vanaf Brussel naar Kopenhagen

Brussel - Kopenhagen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Brussel - Kopenhagen

Vliegen vanaf Brussel Airport naar Kopenhagen is vaak net even iets voordeliger dan vliegen vanaf Schiphol en dus een aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het niet erg vinden wat verder te reizen voor een luchthaven. Je vliegt vanaf deze luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets Brussel - Kopenhagen (BRU- CPH)

Je vliegt vanaf Brussel naar Kopenhagen. Slim! Tickets met vertrek vanaf Brussel zijn namelijk vaak net iets voordeliger. Als je vanaf Brussel naar Kopenhagen vertrekt, is jouw vertrekluchthaven hoogstwaarschijnlijk Brussels Airport, ook wel Zaventum genoemd. Dit is de grootste luchthaven van België met jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers. De luchthaven biedt veel voorzieningen, zoals VIP-lounges, gratis WiFi, parkeergelegenheid, bagagekluizen en talloze winkels om tax free te shoppen. Geen reden dus om je voor je vertrek te vervelen!

Luchthaven Kopenhagen

Kopenhagen kent één luchthaven: Københavns Lufthavne Kastrup. Het is tevens de grootste luchthaven van Scandinavië en heeft drie terminals. Een busrit vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad kost ongeveer 45 minuten.

Airlines

Vanaf Brussel kun je onder andere vliegen met British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en Turkish Airlines. Deze airlines vliegen vanaf Brussel naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Kopenhagen is dus goed bereikbaar vanaf Brussel.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Brussel vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Kopenhagen. Er is geen tijdsverschil met Nederland. Wil je dus geen minuut van Kopenhagen missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Naar Kopenhagen vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Denemarken

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl