“Het gevoel van... even lekker weg”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Stedentrip Lissabon

Oranje en gele huizen... Ouderwetse trammetjes en het indrukwekkende kasteel op de heuvel in de oudste wijk Alfama. Lissabon heeft een hoop te bieden en is een geweldige bestemming voor een stedentrip!

Bezienswaardigheden van Lissabon

In deze heuvelachtige stad is genoeg te beleven, naast veel mooie, felgekleurde gebouwen en het mooie kasteel op één van de heuvels moet je ook zeker een ritje maken in een gele tram.

Lees meer over bezienswaardigheden in Lissabon >>

Shoppen in Lissabon

Shoppers kunnen hun hart ophalen in Lissabon, voor kleine en grote budgetten zijn er superveel winkels te vinden!

Lees meer over shoppen in Lissabon >>

Accommodaties in Lissabon

In Lissabon zijn erg veel mooie accommodaties te vinden, van hostels tot vijf-sterren hotels, je vindt er vooral veel in het centrum van deze mooie stad.

Lees meer over accommodaties in Lissabon >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lissabon

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lissabon in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lissabon.