Vliegreizen met veel voordeel

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Goedkope vliegreizen

Wanneer je op zoek bent naar goedkope vliegreizen, dan moet je bij CheapTickets.nl zijn! CheapTickets.nl verzamelt en vergelijkt voor jou vliegreizen van alle luchtvaartmaatschappijen in één duidelijk overzicht. Zo bepaal je zelf of je een vliegticket bij een duurdere airline met een hoger servicelevel boekt, of juist gaat voor een low budget vliegtuigmaatschappij en het allergoedkoopste ticket boekt. Wij vergelijken en jij bepaalt!

Daarnaast bieden wij je op onze website alle mogelijke informatie over alle bestemmingen en alle airlines. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij het boeken van een goedkope vliegreis!

Vliegreis boeken

Naast het boeken van goedkope vliegreizen, bieden wij ook de beste deals aan in hotels en autohuur. Zo boek je bij CheapTickets.nl niet alleen je vliegticket, maar een complete vliegreis! Om met een gerust hart met vakantie te gaan, kan je bij ons ook een reisverzekering, een annuleringsverzekering en een vliegticketverzekering boeken. Mocht de airline waarmee je vliegt onverhoopt failliet gaan, dan krijg je gegarandeerd het volledige bedrag van je vliegticket terug. Zowel je vliegticket, auto, hotel als verzekeringen betaal je eenvoudig en veilig via creditcard of iDeal. Zo kan je je vakantie met een gerust hart beginnen. Kortom; een goedkope vliegreis boek je razendsnel, op CheapTickets.nl!

Kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam.
  • Genoemde tarieven zijn excl. dossierkosten € 29 en evt. bagagekosten.

Bekijk de Last-Minutes

Wil je er spontaan even lekker tussen uit? Bekijk dan onze populairste last-minute bestemmingen!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice