Vlieg voordelig naar Sharm El Sheikh

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh is één van de grootste toeristische trekpleisters in Egypte. Gelegen aan de prachtige Rode Zee biedt deze kustplaats een scala aan activiteiten voor watersportliefhebbers. Sharm el Sheikh wordt niet voor niets een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld genoemd. Met haar prachtige riffen, kleurrijke vissen, diepblauwe zee en vriendelijke inwoners is Sharm el Sheikh een ideale vakantie bestemming!
In Sharm el Sheikh kun je zowel genieten van de prachtige Sinaï woestijn (excursies per jeep of kameel) als van de zon en de zee. De ene dag ga je op bezoek bij de traditionele inwoners van de Egyptische woestijn (de Bedoeïen), een dag later ga je met jouw snorkel- of duikuitrusting de prachtige onderwaterwereld verkennen. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Sharm el Sheikh zijn zeker een bezoekje waard:

Ras Mohamed National Park
Als je van duiken houdt, is het Ras Mohamed National Park echt een plek die je niet over mag slaan! In het helder blauwe water vind je een schitterend koraalrif en een diversiteit aan zeedieren.

Coptic Kerk
In de Coptic Kerk kun je onder andere prachtige muurschilderingen bewonderen en krijg je een goede uitleg van de lokale gids. Echt de moeite waard!

Ras um Sid
Ras um Sid is één van de mooiste baaien in het centrum van Sharm el Sheikh en heerlijk om even tot rust te komen of te snorkelen.

Musical Fontein
Bij de Musical Fontein kun je genieten van een prachtige fontein show. Daarnaast zijn er rondom de fontein verschillende shisha lounges, cafés, bars en restaurants. Erg leuk voor een avondje uit!

Al Mustafa Mosque
De Al Mustafa Mosque is een schitterende moskee die absoluut het bezoeken waard is! Let vooral op alle details in het gebouw.

Na'ama Bay
Na’ama Bay is het toeristische centrum van de stad. In deze wijk vind je veel resorts, duikwinkels en restaurantjes.

Sharm el Moya
De typische Egyptische bazaars vind je in Sharm el Moya. Deze plek is de plek als je de lokale inwoners en tradities wilt leren kennen.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 36˚ C en in de wintermaanden ongeveer 23˚C.
  • Tijdsverschil: in Egypte is het 1 uur later
  • Munteenheid: de Egyptische Pond
  • Taal: Arabisch
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Sharm-el-Sheikh. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Sharm-el-Sheikh leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Sharm-el-Sheikh

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sharm-el-Sheikh? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sharm-el-Sheikh

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sharm-el-Sheikh in Egypte? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sharm-el-Sheikh.