Vlieg voordelig naar Marsa Alam

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Marsa Alam

De onderwaterwereld van de Rode Zee in de buurt van Marsa Alam is adembenemend! Duiken, maar ook snorkelen, is hier fantastisch. Veel duikers keren dan ook jaarlijks terug naar Marsa Alam om te genieten van de geweldige koraalriffen en bijzondere vissen. In de buurt van Marsa Alam zitten veel grote vissen zoals zeekoeien, hamerhaaien en rifhaaien. Wil je deze vissen met jouw eigen ogen zien? Boek dan vandaag nog een vliegticket naar Marsa Alam. Vroeger was Marsa Alam een klein vissersdorpje. Maar met de komst van de luchthaven weten steeds meer toeristen deze plek te vinden, evenals de onderwaterwereld. Hou je niet zo van duiken? Geniet dan van de zee, het strand en de warme zon.

Activiteiten

Natuurlijk staan duiken en snorkelen met stip op nummer één. Is dat niets voor jou maar wil je toch genieten van de onderwaterwereld? Doe dan een tripje met de glasbodemboot. Deze boot heeft een bodem van glas zodat je vanaf de boot kunt genieten van al het prachtige wat de zee te bieden heeft. Breng een bezoek aan de ongerepte woestijn. Laat je op een kameel rondrijden. Bezoek het tempelcomplex van Karnak en de Vallei der Koningen. Vergeet natuurlijk ook niet een kijkje te nemen bij de schitterende piramides!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: zelfs in de winter ligt de gemiddelde temperatuur op 24°C. De zomers zijn erg warm met gemiddeld 35°C.
  • Tijdsverschil: 1 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Egyptische pond.
  • Taal: Arabisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets Marsa Alam

Geniet van de zon, de onderwaterwereld en de enorme woestijn met zijn piramides. Boek direct goedkope vliegtickets naar Marsa Alam in Egypte. Vul Marsa Alam in als bestemming in het zoekvenster. Hierna verschijnen de beschikbare vliegtickets van diverse luchtvaartmaatschappijen. Je kiest zelf met welke maatschappij je vliegt en in welke prijsklasse.

Tip: vlieg buiten het hoogseizoen naar Marsa Alam. Zo vind je een goedkoop vliegticket terwijl je toch geniet van de aangename temperatuur in Egypte.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Marsa Alam

Zoek je goedkope vliegtickets naar Marsa Alam in Egypte? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Marsa Alam.