Vlieg voordelig naar Luxor

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Luxor

Luxor ligt ongeveer in het midden van Egypte, aan de oostelijke oever van de rivier de Nijl. Het is een drukbezochte toeristische bestemming omwille van de talrijke spectaculaire archeologische sites in de omgeving.

Voor goedkope vliegtickets naar Luxor in Egypte ben je bij CheapTickets aan het juiste adres. Via onze zoekmachine vind je in een handomdraai de beschikbare vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen. Zo kan je eenvoudig de goedkoopste tickets naar Luxor vinden. Bovendien kan je op onze site meteen een plaatsje reserveren. Onze ticketshop is altijd open!

Indrukwekkende bezienswaardigheden

Luxor is één van de meest boeiende bestemmingen in Egypte omwille van de fascinerende tempels, monumenten en tombes. De meerderheid ervan verkeert nog in uiterst goede staat. Breng tijdens je vliegreis naar Luxor zeker een bezoek aan de imposante Luxor Tempel, een prachtig bouwwerk met enorme beelden. Hij dateert van rond 1500 v. Chr. en werd gebouwd door Amenhotep III.

Museum

Ontdek de geschiedenis van de stad en bezoek het Museum van Luxor. Je vindt hier een ruim aanbod aan fascinerende koningsbeelden, sieraden, aardewerk, mummies en tal van andere historische voorwerpen.

In de buurt rond Luxor ontdek je nog meer historische attracties. Doe bijvoorbeeld een uitstap naar het Paleis van Amenhotep III, de Tombe van de Nobelen en het Oud-Egyptische dorp Deir el-Madinah. Stuk voor stuk uitstekende plekken om meer te weten te komen over het verleden van dit fascinerende land. Met een vlucht naar Luxor waan je jezelf meteen in het oude Egypte.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari is de gemiddelde temperatuur 23°C, in juli gemiddeld 41°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Egyptische Pond (EPG).
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Luxor

Voor een overzicht van de voordeligste vliegtuigtickets naar Luxor kan je terecht bij CheapTickets.be. Wij zetten de interessantste aanbiedingen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen op een rijtje. Naast goedkope vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het boeken van een huurauto of een hotelovernachting. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook.

Neem snel een kijkje op CheapTickets.be, ontdek de meest interessante vluchten naar Luxor en betaal nooit meer te veel voor een geslaagde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Luxor

Zoek je goedkope vliegtickets naar Luxor in Egypte? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Luxor.