Vlieg voordelig naar Aswan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Aswan

Aswan ligt in het zuidoosten van Egypte bij de rivier de Nijl. De stad heeft een interessante cultuur en een rijk verleden. Er zijn dan ook allerlei leuke attracties zoals moskeeën, tempels, musea en markten.

Cultuur

Nieuwsgierig naar de cultuur en geschiedenis van Aswan? Het Nubisch Museum heeft een mooie collectie wapens, potten, mummies en andere objecten. Afrikaanse sferen zijn ook te ervaren op de markten, waar specerijen, manden, etenswaren en vele andere producten worden verkocht.

Zien

Aswan heeft ook andere bezienswaardigheden zoals de Aswan stuwdam, verschillende rotstombes en graven. De Tempel van Kalabsha is één van de grootste tempels van Nubië en werd gebouwd door de Romeinse keizer Augustus ter ere van de zonnegod Mandulis.

Maak vanuit Aswan ook een leuk uitstapje naar de eilanden in de rivier de Nijl: Kitchener-eiland en Elephantine. Archeologische vondsten in het museum herinneren aan het feit dat Elephantine het oudste gedeelte van de stad is.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 23°C en in januari gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is het Egyptische pond (£E).
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Aswan

De aantrekkelijkste aanbiedingen voor vluchten naar Aswan zijn iedere dag te vinden op CheapTickets.nl. Op de website vindt u niet alleen de beste deals, maar ook de laagste tarieven voor vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. U kunt zo goedkoop mogelijk vliegen door direct het voordeligste vliegticket online te regelen.

Op CheapTickets.nl kunt u ook heel eenvoudig een hotel online boeken of een auto huren. Zelfs de beste deals voor compleet verzorgde vakantie behoren tot ons aanbod.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Aswan

Zoek je goedkope vliegtickets naar Aswan in Egypte? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Aswan.