Vlieg voordelig naar Cairo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Cairo

Cairo, de stad van de piramiden en farao’s. En ook één van de grootste steden van Egypte. Het is voor veel mensen de plek waar hun rondreis door Egypte begint, maar biedt zelf ook veel bezienswaardigheden. Je vindt er prachtige architectuur en een rijke traditie aan zowel oud- als moderne Islamitische kunst.

Wat te doen in Cairo?

Bewonder de piramiden van Gizeh, ga naar het Egyptisch Museum of geniet van een prachtig uitzicht vanaf de Cairo Tower. Cairo heeft vele bezienswaardigheden die écht een bezoekje waard zijn. Wij nemen je mee langs de belangrijkste hotspots.
Meer to do’s in Cairo >>

Evenementen in Cairo

Het grootste deel van de bevolking in Cairo is moslim, waardoor je op de evenementenkalender veel Islamitische feesten terugvindt. De Egyptenaren vieren vaak uitbundig feest en het maakt eigenlijk niet uit in welke periode je gaat: er is altijd wel een leuke aanleiding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Sphinx Festival of het Al Nitaq Festival of Art?
Bekijk alle evenementen in Cairo >>

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 35 ºC. In de winter ligt deze op 23 ºC.
  • Tijdsverschil: 1 uur later dan Nederland.
  • Munteenheid: de Egyptische Pond.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Cairo. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Cairo leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Cairo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cairo? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cairo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Cairo in Egypte? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Cairo.