Vanaf Amsterdam naar
Bali
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Vlieg vanaf Amsterdam naar Bali

Amsterdam - Bali

Bali ligt op 11.700 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De vliegtijd naar de hoofdstad Denpasar varieert tussen de 18 en 25 uur. Wat leesvoer en een goede film zijn dus geen overbodige luxe.

Vliegtickets Amsterdam – Denpasar (AMS-DPS)

Je vliegt vanaf Amsterdam (Schiphol) naar Denpasar, de hoofdstad van Bali. Slim. Want naast de goede bereikbaarheid, de uitgebreide parkeerdiensten en de gratis Wi-Fi, hoef je je op Schiphol niet te vervelen. Na de paspoortcontrole kun je uitgebreid belastingvrij winkelen. En daar heb je de tijd voor! Op Schiphol geldt namelijk dat je voor alle vliegreizen naar bestemmingen buiten Europa drie uur van tevoren aanwezig moet zijn. Wil je wat tijd besparen? Check dan vast in via internet of maak gebruik van de automatische check-in balies op Schiphol zelf.

Luchthaven Bali

Het Ngurah Rai Airport, beter bekend als Denpasar International Airport, ligt in het zuiden van Bali. Het is in 1931 door de Hollanders gebouwd en is de op twee na drukste luchthaven van Indonesië.

Airlines

Vanaf Amsterdam vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Bali. Wat dacht je bijvoorbeeld van Emirates, KLM en Garuda Indonesia? Deze maatschappijen bieden vluchten met een enkele overstap aan van Amsterdam naar Denpasar (AMS-DPS). Zo maakt Emirates een overstap in Dubai, KLM een overstap in Singapore en Garuda Indonesia een overstap in Jakarta.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Amsterdam vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar Bali. Het tijdsverschil met Bali is in de zomertijd 6 uur en in de wintertijd 7 uur. Aangezien de meeste vluchten een volle dag in beslag nemen, kun je zelf inschatten of je liever ’s ochtends of ’s avonds wilt aankomen.

Naar Bali

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets BaliAndere vluchten