Vliegtickets
Cuba

Cuba: zon, zee en sigaren!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Cuba

Uitgestrekte stranden, gezellige muziek, sigaren en kleurrijke auto’s. Dat is Cuba! Het eiland is erg traditioneel. Daarom zie je overal leuke gebouwtjes en oude auto’s. Cubanen zijn gastvrij en gezellig. Muziek en dans is belangrijk en dragen bij aan de sfeer. Tegelijkertijd roepen de stranden van Cuba om een lekkere relaxvakantie. Waar wacht je nog op? Ontdek Cuba!

Populairste bestemmingen Cuba

Havana is een charmante stad waar in sommige wijken de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Oude gebouwen met Spaans koloniale architectuur sieren het straatbeeld. Kleuren, muziek, oldtimers en veel cultuur is wat je krijgt bij een reisje naar deze mooie stad.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Havana

Voor de mooiste stranden in Cuba ga je naar Varadero. Deze resortbestemming heeft meer dan 20 kilometer aan parelwit zandstrand. Hier kun je heerlijk relaxen. ’s Avonds wordt er Cubaanse muziek gespeeld en kun je gezellig de salsa (leren) dansen!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Varadero

Tips voor jouw rondreis door Cuba

Buiten Havana en Varadero heeft Cuba nog veel meer bijzondere bestemmingen om te ontdekken. Je kunt het land het beste ontdekken als je een rondreis maakt. Dit kan goed met een huurauto, bijvoorbeeld vanuit Havana. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden mag je niet missen!

Santiago de Cuba

De culturele stad Santiago de Cuba heeft veel indrukwekkende kathedralen. Ook het Castillo de San Pedro de la Roca del Morro is leuk om te bezoeken. Dit kasteel ligt in de haven en kijkt vanaf de heuvel uit over de stad, die er 10 kilometer vanaf ligt.

Viñales

Het mooiste natuurgebied van Cuba is Viñales. Hier wordt de beroemde tabak verbouwd. Je kunt traditionele tabakswarenhuisjes zien op de velden tussen de bergen. Het kleine dorpje Viñales dat in dit gebied ligt is authentiek en rustig.

Trinidad

Trinidad ligt aan de zuidkust van Cuba. De gebouwen in Trinidad zijn goed bewaard gebleven. Daardoor lijkt de stad uit de 19e eeuw gekropen te zijn. De kleurrijke gebouwtjes, de keitjes op straat, de lange stranden. Trinidad is niet voor niks een UNESCO-bezienswaardigheid!

Cienfuegos

Nog een historisch stadje dat op de UNESCO-lijst staat is Cienfuegos. Dit handelsstadje heeft mooie gebouwen, waaronder het indrukwekkende stadhuis, het oude fort en de Arco de Triunfo. De grote gebouwen zijn allemaal in neoklassieke stijl en erg mooi om te zien.

Auto huren in Cuba?

Cuba is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute over de westkant van Cuba voor je uit.

Meer vliegtickets naar Cuba

Toch naar een andere bestemming in Cuba? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets CubaAndere vluchtenCheaptickets.nl

Goedkope vliegtickets boeken naar Cuba

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar Cuba? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar Cuba vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.