Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Cuba

Havana

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Havana in 't kort

Je ticket naar je eerste Cubaanse sigaar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Havana

Havana is met 2,2 miljoen inwoners de hoofdstad van Cuba. De stad ligt in het noordwesten van het land, nabij het strand en de zee. Het straatbeeld typeert zich door veel kleuren, oldtimers, gezellige barretjes met veel muziek, restaurants en veel oude gebouwen.

Historie

Havana is een charmante stad die veel te bieden heeft. Van interessante architectuur en musea tot gezellige bars en restaurants en een bruisend nachtleven. De stad kent veel oude gebouwen en monumenten. Reden dat de oude binnenstad met haar Spaans koloniale architectuur sinds 1982 op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Wijken

Havana is verdeeld in drie wijken: Centro Havana, Vedado en Havana Vieja. Laatstgenoemde is de oudste wijk, waarin de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Hou je van historische bezienswaardigheden, dan loont het zeker de moeite om hier eens doorheen te lopen.

Eén van de bekendste attracties in Havana is de Malecon. Deze zeven kilometer lange boulevard loopt langs de Straat van Florida.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 29°C en in de winter 24°C.
  • Tijdsverschil: In de zomer is het er zes uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat vijf uur.
  • Munteenheid: Cubaanse Peso, ook met dollars en euro’s kun je redelijk goed betalen.
  • Taal: De voertaal is Spaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Havana

Een compleet overzicht van de meest voordelige vluchten naar Havana en andere bestemmingen vind je op CheapTickets.nl. De site is overzichtelijk en alle informatie is actueel, waardoor jouw ticket gemakkelijk en snel online te boeken is.

Maak gebruik van de vele aanbiedingen en deals en wij vliegen jou zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming!

Naar Havana vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Cuba

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl