Jouw ticket naar een zomer met de mooiste stranden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De mooiste strandvakanties: Onze tips

Lekker zonnen op het strand en af en toe een frisse duik nemen in zee, dat is ultiem genieten! Laat je inspireren door de mooiste stranden binnen en buiten Europa waar je kan genieten van een heerlijke strandvakantie.

Tip voor 2023: Droom van deze stranden

Ga jij liever voor een verborgen strand in de natuur of naar een strand dat deel uitmaakt van een stad? Met flexibele tickets kan jij in 2023 gemakkelijk richting een mooi strand vertrekken.

Tips: De verschillende type stranden

Zon jij liever op een verborgen strand waar bijna niemand komt of zon jij liever op een stadsstrand met veel restaurants en skyscrapers om je heen?

De mooiste verborgen stranden

Er is wat ons betreft geen beter gevoel dan om na een hobbelige autorit een verborgen strandje te ontdekken. Binnen Europa zijn er veel verborgen strandjes op de Griekse eilanden, op de Canarische eilanden en in de Algarve te vinden. Buiten Europa vind je deze strandjes vooral op de Caribische eilanden of in Aziatische landen, zoals Thailand of de Filipijnen.

De mooiste stadsstranden

Nadat je een duik in de zee hebt genomen even opdrogen op een terrasje aan het strand? Als je een reis richting een stad met een stadsstrand hebt geboekt behoort dat gewoon tot de mogelijkheden! Befaamde stadsstranden binnen Europa liggen in Valencia, Nice of Puglia. Buiten Europa vind je mooie stadsstranden in Miami, Sydney of Dubai.

Tips: Mooiste stranden binnen Europa

Vlieg je liever niet te ver? Droom dan van een heerlijke strandvakantie binnen Europa. Verken de prachtige rotsachtige kust van de Algarve, ontdek verborgen baaitjes op Kreta of vlieg naar Valencia voor een hippe citytrip met strand.

Tips: Strandvakanties buiten Europa

Liever een exotische zon op je bol? Verbreed je horizon met een strandvakantie buiten Europa. Kies jij voor het iconische Miami Beach, de Jan Thielbaai op Curaçao of een heerlijk surfstrand op Bali?

Krijg je geen genoeg van het strand? Laat je nog meer inspireren!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice