“Het relaxte Sydney charmeert met natuur en cultuur”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sydney

De grootste en oudste stad van Australiё: Sydney! Met meer dan 5 miljoen inwoners is Sydney uitgegroeid tot een belangrijke internationale stad op economisch en cultureel gebied. Deze wereldstad heeft veel en vooral bijzondere bezienswaardigheden.

Wat te doen in Sydney?

Sydney is een moderne stad met hippe discotheken, bars en culturele activiteiten. Er zijn een hoop highlights in Sydney die je zeker niet mag missen, dus je zult je zeker niet vervelen. Het Sydney Opera House en de Harbour Bridge zijn slechts enkele bekende trekpleisters. Maar ook Bondi Beach, Sydney Tower en het Australian Museum moet je gezien hebben!
Meer to do’s in Sydney >>

Evenementen in Sydney

Sydney leeft. En dat is ook zeker terug te zien in de jaarlijks terugkerende evenementen. Voorbeelden hiervan zijn Australia Day, Sydney Royal Easter Show en Vivid Sydney.
Bekijk alle evenementen in Sydney >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de Nederlandse zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 18˚C en in de Nederlandse wintermaanden ongeveer 26˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 8 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Australische Dollar (AUD).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Sydney. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Sydney leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Sydney

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sydney? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sydney

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sydney in Australië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sydney.