Snel naar de zon
Last minutes Gambia
Waar vlieg je vandaan? Waar wil je heen?
Zoek je vlucht
Vlucht + hotel/auto

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Gambia op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Gambia. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Gambia is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Warme stranden, uitgestrekte savanne en luxe resorts. Check de populairste last minute bestemmingen van Gambia en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Gambia

Banjul, de hoofstad van Gambia

Als je een last minute naar Gambia boekt, vlieg je waarschijnlijk op Banjul. Hier ligt de grootste luchthaven van het land.

Banjul is gelegen aan de kust en heeft daarom een aantal mooie stranden in de omgeving, zoals Bijilo en Bakau. Ook ligt het Bijilo National Park niet ver weg.

Vanuit Banjul kun je doorreizen naar jouw vakantiebestemming of dagtochten maken door de mooie natuur van Gambia. Zo kun je met een boot een tocht maken over de rivier Gambia en de natuurparken die aan dit water liggen goed bekijken.

Snelle to do tips Gambia

Kiang West National Park

Dit natuurreservaat kenmerkt zich door de mangrovebossen en het vele water. Je vindt hier krokodillen, dus laat je goed informeren!

Abuko National Park

Als je op safari gaat in het Abuko natuurreservaat kom je hoogstwaarschijnlijk wel een aantal van The Big Five tegen.

Populaire stranden op Malta

Bijilo

Het strand Bijilo is verrassend kleinschalig. Er liggen een paar kleine hotels dichtbij en er zijn weinig faciliteiten, waardoor het rustiger is.

Kololi

Dit heerlijke strand vind je bij de hotels Senegambia en Kairaba. Het strand is recentelijk helemaal opgeknapt en weer klaar voor gebruik.

Meer last minutes naar Gambia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets GambiaAndere vluchtenCheaptickets.nl