Snel naar de zon
Last minutes Tunesië

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Tunesië op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Tunesië. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Tunesië is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Veel dagen zon, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Tunesië en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Tunesië

De hoofdstad van Tunesië heeft ontzettend veel te bieden: van oude ruïnes tot prachtige moskeeën en schattige dorpjes. En natuurlijk relax je hier ook lekker met je handdoekje op het strand!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Tunis

Deze badplaats heeft prachtige stranden en lekker warm zeewater. Ideaal voor een fijne zonvakantie! Bezoek ook zeker het prachtige Ribat, een oud fort met een bijzondere geschiedenis!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Monastir

Voor een prachtige woestijnoase bezoek je Tozeur, een stad in het binnenland. Star Wars fans komen hier ook aan hun trekken met een bezoek aan de filmlocatie van The Phantom Menace, het Onk Jemel gebied!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over

Meer last minutes naar Tunesië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets TunesiëAndere vluchtenCheaptickets.nl