Snel naar de zon
Last minutes Egypte
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vergelijk alle last minutes naar Egypte op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Egypte. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Egypte is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. 300 dagen per jaar zon, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Egypte en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Egypte

Jouw last minute naar Egypte begint in Caïro, de stad van de farao’s en piramides. Geniet van de prachtige oude gebouwen en cultuur, het is een drukte van jewelste maar de locals zijn supervriendelijk en behulpzaam!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Caïro

Dit prachtige oord aan de Rode Zee is met 20 kilometer strand een geweldige bestemming voor zonliefhebbers, maar ook voor duikers. De onderwaterwereld is extreem kleurrijk, een fantastische duikhotspot!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Hurghada

De voornaamste reden om een last minute naar Sharm El Sheikh te boeken is duiken, het leven onder water is hier fantastisch! Maar ook de Sinaïwoestijn is een geweldige plek voor leuke activiteiten.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Sharm El Sheikh

De havenstad Alexandria is ook een geweldige bestemming in Egypte. Vroeger was het de stad van Cleopatra en stond hier ook de grote Bibliotheek met belangrijke literatuur. Er valt genoeg te leren over het prachtige, oude Egypte.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Alexandria

Luxor wordt ook wel ‘s werelds grootste openluchtmuseum genoemd, niet zo gek ook met alle oude tombes en tempels die hier nog te vinden zijn. Vergeet ook de rivier de Nijl niet, misschien spot je wel een krokodil tijdens een boottocht!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Luxor

Meer last minutes naar Egypte

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets EgypteAndere vluchtenCheapTickets.nl