Je ticket naar kunst van weleer

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Artistieke steden

Van wereldberoemde musea met oude meesters en de mooiste architectuur tot unieke street-art waar je tijdens het slenteren zomaar tegenaan loopt. Kunst is in steden overal te vinden.

Ga je voor kunst van honderden jaren oud of toch liever voor het moderne? Wij hebben de meest artistieke spots van steden voor je uitgezocht waar je als kunstliefhebber gegarandeerd enthousiast van wordt!

Indrukwekkende architectuur

Veel steden hebben bouwwerken met verschillende architectuurstijlen. Van klassiek tot modern, soms is het een grote mix van stijlen. In deze steden bewonder je de mooiste architectuur!

Jerusalem

In Jerusalem vind je een combinatie van architectuurstijlen. Kijk je ogen uit bij de kleurrijke Dome of the rock of wandel door de kleine straatjes van het historische centrum!

Op reis naar Jerusalem? Bekijk meteen de vluchtmogelijkheden.

Florence

Als er een stad is die architectuur ademt dan is het wel Florence. In deze stad is de Renaissance onstaan en dat is overal terug te zien! Van de prachtige Duomo tot Palazzo Pitti, pak je camera er maar bij!

De Renaissance ontdekken? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

Wenen

Het historische Wenen staat vol met imposante keizerlijke gebouwen. In deze stad ga je echt terug in de tijd. Bewonder de wereldberoemde staatsopera en breng een bezoek aan Slot Schönbrunn!

Het keizerlijke Wenen ervaren? Bekijk direct de vluchtmogelijkheden.

Barcelona

Het werk van de architect Antoni Gaudí maakt Barcelona een topbestemming voor architectuurlovers! De kleurrijke bouwwerken in Park Güell en de wereldberoemde Sagrada Familia zijn meesterwerken die je niet mag missen.

In de voetsporen van Gaudí treden? Bekijk de vliegtickets.

Inspirerende street art

Het leuke van street art is dat je het echt overal kan zien! Van kleine kunstwerken tot enorme muurschilderingen, in veel steden komen ze steeds vaker voor. Wil je street art spotten? Deze steden zijn de ideale plek!

Berlijn

Berlijn staat bekend om zijn art scene waardoor je in veel delen van de stad street art kunt vinden. Ga naar Kreuzberg en Friedrichshain of bewonder de graffiti schilderingen bij de Berlijnse muur.

De Berlijnse art scene ontdekken? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

Londen

Londen heeft een van de grootste verzamelingen street art ter wereld. Ga naar de wijken Shoreditch of Croydon waar bijna dagelijks nieuwe street art wordt gemaakt!

Een trip naar Londen plannen? Bekijk direct de vliegtickets.

Buenos Aires

Bij street art denk je misschien niet meteen aan Buenos Aires maar dat is onterecht! De regels voor street art zijn hier erg soepel waardoor de stad een magneet is voor kunstenaars van over de hele wereld. Trek er zelf op uit of ga mee met een van de vele street art tours!

Street art spotten in Buenos Aires? Bekijk de vliegtickets.

Melbourne

In de Australische stad Melbourne kun je op heel veel plekken street art bewonderen. De stad staat ook internationaal bekend om zijn street art scene! Het business disctrict is in Melbourne the place to be. Met meer dan 260 kleine steegjes is daar veel street art te vinden!

Melbourne ontdekken? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

De mooiste musea

Wereldberoemde kunstwerken met eigen ogen bekijken? Dan zijn deze fantastische musea zeker een bezoek waard!

St. Petersburg: Hermitage

De Hermitage in St. Peterberg heeft een indrukwekkende kunstcollectie. Met 3 miljoen kunstitems ben je hier namelijk wel even bezig! Naast werken van Picasso en Monet bezit het museum ook stukken van onze eigen Rembrandt.

In St. Peterberg op kunstjacht? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

Madrid: Prado museum

In Madrid staat het 200 jaar oude Prado museum. Hier vind je prachtige schilderijen van wereldberoemde schilders zoals Velázquez, Rubens en Goya. Het Prado museum heeft een van de beste kunstcollecties ter wereld!

Spaanse meesters bewonderen? Bekijk alle vliegtickets naar Madrid.

New York: Metropolitan Museum of Art

New York heeft veel musea, maar het Metropolitan Museum of Art moet je echt een keer in je leven bezoeken. De kunstcollectie bestaat uit objecten van over de hele wereld en neemt je mee door 5000 jaar geschiedenis!

In deze metropool kunst ontdekken? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

Parijs: Louvre

Het Louvre in Parijs mag natuurlijk niet ontbreken in deze rij. Hier kun je werkelijk uren ronddwalen en de mooiste beelden en schilderijen bewonderen! Met Da Vinci's Mona Lisa en de beroemde Venus de Milo heeft dit museum echt topstukken in de collectie.

Het iconische Louvre bezoeken? Bekijk de tickets naar Parijs.

Krijg je geen genoeg van kunst? Bekijk deze blogs!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice