“Tel Aviv: Silicon Valley aan de Middellandse Zee”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Tel Aviv

Tel Aviv ligt in het noorden van Israël en is een havenstad. De stad werd aan het begin van de vorige eeuw opgericht en maakte sindsdien een enorme ontwikkeling door. Het is tegenwoordig het cultureel, economisch en industrieel centrum van Israël.

Bezienswaardigheden

Jaffa
Wat absoluut een bezoekje waard is is het oude stadje Jaffa. Tel Aviv was vroeger een klein plaatsje dat bij Jaffa lag. Nu zijn de rollen omgedraaid en is het moderne en snel ontwikkelde Tel Aviv Jaffa voorbij gegroeid.

Neve Tzedek
Neve Tzedek is een hippe, Joodse buurt waar de leukste winkeltjes en bars zitten. Het is al een aanrader om hier overdag de winkels te bezoeken. Voor een drankje ben je in de avonduren beter af!

Stranden
Tel Aviv heeft een lange kustlijn waar het goed vertoeven is. Ideaal aan deze stad is dus dat je stad en strand kunt combineren. Een tip om het mooiste strand in de buurt te bezoeken is om naar het plaatsje Herzliya te gaan. Dit ligt zo'n 15 kilometer van Tel Aviv.

Tel Aviv Museum of Art
Het museum heeft een collectie van eigentijdse en moderne kunst. Verder zijn hier regelmatig exposities van kunstenaars van over de hele wereld te bezichtigen.

Independence Hall Museum
Het museum is toegewijd aan de dat van de verklaring van onafhankelijkheid. Leer hier meer over de geschiedenis van de stad en van Israël.

Praktische info

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: Het is er één uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: De Israëlische Shekel.
  • Taal: Het moderne Hebreeuws en Arabisch zijn de officiële talen. Er wordt daarnaast ook Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Tel Aviv. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Tel Aviv leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Tel Aviv

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tel Aviv? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertel over deze pagina

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tel Aviv

Zoek je goedkope vliegtickets naar Tel Aviv in Israël? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Tel Aviv.