Kroatië
Rijeka
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Vlieg voordelig naar Rijeka

Vliegtickets Rijeka (RJK)

Rijeka is een stad in het noorden van Kroatië. Het ligt in de Kvarner Baai wat een prachtig uitzicht veroorzaakt. Als je van plan bent om naar Rijeka te reizen, breng dan zeker een bezoekje aan de Plitvicemeren en probeer de specialistische visgerechten uit.

Wanneer kun je het beste vliegtickets boeken naar Rijeka?

Vliegtickets naar Rijeka zijn het goedkoopst als je lange tijd voor jouw reis boekt (ongeveer 3 maanden). We raden je dan ook aan om een reis naar Kroatië vooruit te plannen. Zo weet je zeker dat je een voordelig vliegticket te pakken hebt!

Coronavirus reisadvies

Kun je reizen naar Rijeka? Bekijk het actuele reisadvies.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 24˚C en in de winter ongeveer 4˚C.
 • Tijdsverschil: In Rijeka is dezelfde tijd als in Amsterdam.
 • Munteenheid: De Kuna
 • Taal: Kroatisch, Italiaans en Hongaars
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Last-minute vliegtickets naar Rijeka

Over het algemeen geldt: Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je tickets worden. Toch kan het zo zijn dat je last-minute op reis wil en een bezoek wil brengen aan Rijeka. Zoek dan via onze zoekmachine naar de goedkoopste vliegtickets in onze database. Kies vervolgens zelf met welke maatschappij je vliegt.

Bezienswaardigheden in Rijeka

Rijeka ligt in het noorden van Kroatië. Rijeka ligt aan de Adriatische Zee en de Kvarner Baai. Of je nou op het strand wil liggen of wil shoppen in een bruisende stad, Rijeka is de oplossing voor je.

 • Shoppen op de Korzo
  Een van de grootste winkelstraten van Rijeka is de Korzo. Geniet op een terrasje van een lekkere koffie, bezoek winkels in historische gebouwen en ga hier uit wanneer de zon onder is gegaan. Korzo is de place to be voor stedentrippers.

 • Markthallen van Rijeka
  Blijf je een langere tijd in Rijeka, dan wil je waarschijnlijk boodschappen doen bij de Markthallen van Rijeka. Dit is namelijk de ideale plaats om verse boodschappen te halen, maar is ook erg leuk om eens te bezoeken. De markten zijn open van 07:00 tot het moment dat de marktlui besluit te stoppen.

 • Een verse vis eten
  Ben je dol op visgerechten? Rijeka is de plek bij uitstek voor heerlijke gespecialiseerde visgerechten. Bezoek de restaurants in de heuvels rond de stad, vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de baai.

 • Plitvice meren
  Vanuit Rijeka maak je een dagrtip naar de Plitvice meren. Dit is het mooiste kroatische nationale park. Neem je foto camera mee, want je gaat 'm nodig hebben!

Vliegticket Rijeka

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rijeka? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Rijeka

vanaf

 1. Amsterdam
 2. Brussel
 3. Düsseldorf
 4. Eindhoven
 5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets RijekaAndere vluchten

Andere vluchten naar Kroatië