Vlieg voordelig naar Nairobi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Nairobi

Nairobi is de hoofdstad van Kenia en heeft meer dan 2,5 miljoen inwoners. Het is het belangrijkste economische, bestuurlijke en culturele centrum van het land. Nairobi is bovendien één van de snelst groeiende steden in Afrika. Veel toeristen komen er vanwege de natuur en voor de safari’s.

Flora en fauna

Wie een bezoekje aan deze stad brengt, mag het Nairobi National Park zeker niet missen. Dit enorme park heeft veel wilde dieren als neushoorns, zebra’s, leeuwen en krokodillen. Het is dan ook één van de populairste toeristische trekpleisters.

Cultuur

Maar er zijn meer bezienswaardigheden in en rond Nairobi. Ook het National Museum is een bezoekje waard. Je kunt hier een tentoonstelling bekijken over onder andere de geschiedenis van Kenia. Verder is er een Spoorwegmuseum en een Slangenmuseum.

Nairobi heeft daarnaast ook diverse universiteiten en een internationale luchthaven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde jaartemperatuur is 17 °C.
  • Tijdsverschil: Het is in de zomer één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: Keniaanse shilling (1 Euro = ongeveer 110 KSh).
  • Taal: Swahili. In de grote steden wordt daarnaast redelijk goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Nairobi

Wil je voordelig naar Nairobi of een andere vakantiebestemming vliegen? Boek dan nu online een vliegticket op CheapTickets.nl en profiteer van de voordeligste prijzen. Surf naar de site en je bent slechts enkele stappen verwijderd van jouw favoriete bestemming.

Via CheapTickets.nl boek je niet alleen al jouw vluchten, maar ook jouw hotelovernachting(en) en zelfs complete vakanties. Ook kun je via de site een auto huren. De site is overzichtelijk en biedt een compleet aanbod, waardoor je in een handomdraai de beste tickets naar jouw favoriete vakantiebestemming heeft geboekt.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nairobi

Zoek je goedkope vliegtickets naar Nairobi in Kenia? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Nairobi.

Andere vluchten naar Kenia