Vlieg voordelig naar Mombasa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets naar Mombasa

Mombasa is de tweede grootste stad van Kenia. Ze is gelegen in het uiterste zuidoosten van het land, aan de Indische Oceaan. Natuurliefhebbers komen hier voor de verschillende wildlife parken, maar de stad heeft ook heel wat te bieden op vlak van cultuur.

Mombasa is dichterbij dan je denkt. Dankzij de vele voordelige vluchten naar Mombasa kan je deze Keniaanse bestemming op een voordelige manier bereiken. Gebruik CheapTickets.nl om snel en eenvoudig de beschikbare vluchten te vergelijken. Kies de goedkoopste tickets naar Mombasa en reserveer meteen een plaatsje via onze site. Je kan bij ons gedurende de hele week terecht.

Flora en fauna

Voor een spannende safari moet je een ticket naar Mombasa boeken! In het beschermde natuurgebied van Haller Park leven er nijlpaarden, giraffen, buffels, zebra’s en nog veel meer wilde dieren. Ook de Mwaluganje Elephant Sanctuary, een beschermd park voor Afrikaanse olifanten is een aanrader. Voor slangen en schildpadden kan je dan weer in het Kenia Marine Land & Snake Park terecht.

Historie

In het centrum van de stad vind je moskeeën, tempels, kerken en andere historische bezienswaardigheden. De Oude Stad heeft een prachtige Jain Tempel. Daarnaast is er ook het Fort Jezus dat dateert uit de 16e eeuw en dat vandaag dienst doet als één van de bekendste toeristische attracties uit de streek.

Ook het strand van Mombasa is een bezoekje waard. Met temperaturen tussen de 28°C en 32°C is dit de ideale plek om te zonnen. Maar je kan er ook dolfijnen zien of diepzeevissen. Zoals je ziet; tijdens een vliegreis naar Mombasa zal je jezelf geen seconde vervelen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur 28°C en in januari 32°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het één uur later dan in België, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Keniaanse Shilling.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Swahili.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Goedkoop vliegen naar Mombasa

Voor voordelige vliegtickets naar Mombasa en tal van andere bestemmingen over de hele wereld, zit je goed bij CheapTickets.nl. Maar wist je dat er naast vliegtickets op onze site ook hotelovernachting en huurwagens te vinden zijn? Ook voor een reis- of annuleringsverzekering aan zeer interessante prijzen hoef je niet verder te zoeken. Bij CheapTickets.nl is alles te vinden voor een avontuurlijke vliegreis naar Mombasa!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Mombasa

Zoek je goedkope vliegtickets naar Mombasa in Kenia? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Mombasa.

Andere vluchten naar Kenia