Vlieg voordelig naar Malindi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Malindi

Malindi is een kustplaats in Kenia en de hoofdstad van het gelijknamige district. De stad was vroeger op economisch gebied erg belangrijk voor het land, maar heeft zich tegenwoordig meer gericht op toerisme.

Bezienswaardigheden

Onder de bezienswaardigheden in Malindi vallen het bekende Vasco da Gama monument, de ruïnes van de Jumaa Moskee en het Paleis en de Portugese Kerk. Een leuke familieattractie is de krokodillen- en slangenfarm.

Bij een bezoek aan de lokale markten en werkplaatsen van ambachtlieden kun je kennis maken met de Afrikaanse cultuur. In het Malindi Museum kom je niet alleen veel te weten over het verleden van de stad, maar ook het heden.

Veel natuur

In de omgeving van Malindi zijn maarliefst drie nationale parken en twee reservaten te vinden. Vlakbij vind je het Tsavo East National Park, een enorm natuurreservaat. Hier kun je spannende safari’s en excursies maken en wilde dieren, zoals zebra’s, leeuwen en giraffen spotten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 22°C en 29,5°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Keniaanse shilling.
  • Taal: de officiële taal is het Swahili.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Malindi

Wie naar Malindi wil vliegen om te genieten van het grote aanbod natuur en wildlife kan zijn vliegticket direct online boeken op CheapTickets.nl. Op deze website vind je de voordeligste vluchten naar Malindi en andere leuke vakantiebestemmingen.

CheapTickets.nl vergelijkt niet alleen de tarieven voor vliegtickets, maar ook voor compleet verzorgde vakanties. Bovendien is op de website een overzicht van de beste zonvakanties te vinden!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Malindi

Zoek je goedkope vliegtickets naar Malindi in Kenia? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Malindi.

Andere vluchten naar Kenia