Vlieg voordelig naar Kisumu

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kisumu

Kisumu is de hoofdstad van de Keniaanse provincie Nyanza en ligt aan het Victoriameer, één van de grootste zoetwatermeren ter wereld. De stad behoort met ongeveer 400.000 inwoners tot één van de grootste steden van Kenia.

Natuur en parken

Houdt u van natuur, maak dan een uitstapje naar het Ndere Island National Park, dat op een eiland in het Victoriameer ligt. Hier kunt u genieten van rust, ruimte en wilde dieren zoals adelaars, nijlpaarden en impala’s. Houdt u van vogels? Bezoek dan het Kisumu Bird Sanctuary. Hier zijn vele vogels zoals ooievaars, reigers en aalscholvers te zien.

Het Kakamega Forest National Reserve is een groot natuurgebied met tropisch regenwoud en een groot aantal exotische dieren zoals apen. Het park is een ideale plaats voor een mooie wandelsafari.

Wie Kisumu bezoekt mag ook het Kisumu Museum niet missen. Het museum toont veel over de cultuur in Kenia. In de collectie zijn allerlei traditionele voorwerpen opgenomen zoals kleding, meubels, wapens en muziekinstrumenten. Een andere leuke manier om kennis te maken met de lokale cultuur is de grote Municipal Market. Hier zijn pannen, potten, fruit, granen en nog veel meer te koop!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 28°C en 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Keniaanse Shilling (Ksh).
  • Taal: de officiële taal is het Kiswahili. Een veelgesproken taal daarnaast is Engels en in mindere worden er nog stamtalen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Kisumu

De beste deals voor vliegtickets naar Kisumu zijn te vinden op CheapTickets.nl. Op de website staan altijd de voordeligste vluchten, hotels, huurauto’s en vliegvakanties. Of u nu binnen Europa wilt vliegen of een verre reis wilt plannen, op CheapTickets.nl bent u altijd zo voordelig mogelijk uit. Uw vlucht of vliegreis is 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig en online op de website te boeken.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kisumu

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kisumu in Kenia? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kisumu.

Andere vluchten naar Kenia