Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Indonesië

Yogyakarta

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Yogyakarta

Yogyakarta

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Yogyakarta

Yogyakarta ligt op het Indonesische eiland Java. De stad ligt niet ver van zee en is met ongeveer 512.000 inwoners de hoofdstad van de gelijknamige provincie.

Cultuur en historie

Yogyakarta heeft een rijke geschiedenis en is één van de belangrijkste culturele steden in Indonesië. De stad heeft dan ook vele leuke attracties zoals historische gebouwen, musea, markten en festivals. Een niet te missen bezienswaardigheid is het Kraton complex, de residentie van de sultan. Ook de ruïnes van het Waterpaleis bevinden zich hier.

Shoppen

Yogyakarta is een waar shopwalhalla. Er zijn moderne warenhuizen en traditionele winkels en markten, waar westerse producten en ambachtelijk werk te koop zijn. Een populaire plaats om te shoppen is de bekende winkelstraat Malioboro. Een beroemde markt is de Burung Ngasem, een vogelmarkt waar honderden, veelal fel gekleurde, vogels te koop zijn.

De grootste markt van de stad is de pasar Beringharjo met talloze traditionele producten zoals wayang poppen en keramiek. Een ander kenmerkend product zijn batiks, handgemaakte doeken en wandkleden in allerlei kleuren en motieven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 30°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het vijf uur later dan in Nederland, in de winter zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Yogyakarta

Op CheapTickets.nl vind je 24 uur per dag en 7 dagen per week de laagste tarieven voor vluchten naar Yogyakarta. Voordelig vliegen kan door het meest voordelige vliegticket of vliegreis direct online te boeken op de website. Kijk voor onze speciale aanbiedingen en de best deals op CheapTickets.nl en profiteer direct van het uitgebreide aanbod!

Naar Yogyakarta vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl