“Ontdek de vele gezichten van het levendige Jakarta”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Jakarta

Ten noord-westen van het eiland Java ligt de hoofdstad van Indonesië, genaamd Jakarta. Deze stad is tevens ook de grootste stad van het land. Torenhoge wolkenkrabbers worden afgewisseld door koloniale gebouwen uit de tijd van de VOC. Hoewel deze stad vaak wordt overgeslagen, is Jakarta de afgelopen 50 jaar explosief gegroeid en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wat te doen in Jakarta?

Er is veel te zien en te beleven in Jakarta! Vanwege de rijke historie van de stad en de hedendaagse religie kan je naar de grootste moskee van Azië, rondstruinen op verschillende markten of naar talrijke musea gaan. Zo moet je zeker een bezoekje brengen aan het Nationaal Museum en de oude haven van Jakarta.
Meer to do's in Jakarta >>

Evenementen in Jakarta

Indonesië is voor een groot deel een islamitisch land. Jaarlijks worden hier de Ramadan gehouden, het Suikerfeest en het Offerfeest gevierd. Daarnaast worden er jaarlijkse evenementen gehouden zoals de Onafhankelijkheidsdag, het filmfestival JiFFest en het Java Jazz Festival.
Bekijk alle evenementen in Jakarta >>

Praktische info

  • Temperatuur: in het gehele jaar door liggen de temperaturen rond de 30 graden of net iets boven de 30 graden overdag. Vanaf oktober tot en met half maart begint het regenseizoen.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het in Jakarta 5 uur later dan in Nederland en tijdens onze wintertijd 6 uur later.
  • Munteenheid: de Roepia (IDR)

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Jakarta. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Jakarta leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Jakarta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Jakarta? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Jakarta

Zoek je goedkope vliegtickets naar Jakarta in Indonesië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Jakarta.