Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ethiopië

Makale

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de natuurwonderen van Ethiopië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Makale

Makale (ook wel Mek’ele genoemd) is één van de populairste toeristische steden in Ethiopië. De stad ligt in het noorden van het land en heeft ongeveer 170.000 inwoners. Bekende attracties zijn de vele historische kerkjes in de omgeving van de stad.

Cultuur en geschiedenis

Makale heeft talrijke leuke bezienswaardigheden, zoals het Yohannes IV Kasteel uit 1881.
Ook de markten in Makale laten een stukje geschiedenis en cultuur zien. Bezoek zeker even de grote markt in het centrum. Hier komen iedere week grote karavaans kamelen aan die zout vanuit de Danakil Woestijn naar de markt brengen.

In de omgeving van Makale zijn verschillende oude kerkjes te zien zoals de Kerken van Abune Abraham bij het kleines stadje Wukro. Een andere stad met mooie bouwwerken, monumenten en musea is het populaire oude plaatsje Axum.

Natuurlijke attracties

Ook de natuur in de omgeving van Makale is voor bezoekers een trekpleister. Het Simien Mountains National Park is een spectaculair natuurgebied met zijn graslanden, hoge bergen, brede rivieren en valleien. Ook leven er verschillende dieren zoals wilde apen. Het park is met meer dan vijftig soorten vogels ook interessant voor vogelspotters.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Birr.
  • Taal: de officiële taal is het Amharic.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Makale

Direct een voordelig vliegticket online boeken of lastminute vliegen? Kijk dan op CheapTickets.nl voor het meest actuele aanbod vluchten en complete vliegreizen. In ons overzicht staan altijd de voordeligste tarieven, omdat de beste prijzen van diverse aanbieders al met elkaar zijn vergeleken.

Op de website kunt u gemakkelijk alle vluchten naar Makale met elkaar vergelijken, zodat u razendsnel een goedkoop vliegticket online hebt geboekt!

Naar Makale vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Ethiopië

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl