Vlieg voordelig naar Gondar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Gondar

Gondar, bekend van de vele oude unieke paleizen, kastelen en kerken, was tot 1855 de hoofdstad van Ethiopië. De stad met ongeveer 205.000 inwoners ligt in het noordwesten van het land en is tegenwoordig nog de hoofdstad van de regio Amhara.

Belangrijke historische attracties

In Gondar is een aantal belangrijke bezienswaardigheden te vinden, zoals de ruïnes van 44 kerken, de baden van koning Fasilades en een vijftal kastelen. Het Kasteel van Fasilades uit de zeventiende eeuw is hiervan het oudste en belangrijkste kasteel.

Ook het centrum van Gondar met zijn smalle straatjes, barretjes, markten en winkeltjes mag u niet overslaan!

Omgeving

Houdt u van wandelen? Breng dan een bezoek aan het Simien Mountains National Park dat vlakbij Gondar ligt en op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het gebied bestaat uit een spectaculair berglandschap met diepe ravijnen en brede rivieren. In het gebied leven allerlei inheemse zoogdieren, waaronder de bedreigde Simien Wolf.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 20°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland en in de winter is het in Gondar twee uur later.
  • Taal: van de ruim driehonderd talen is het Amharic de officiële taal. Munteenheid: de nationale munt is de Birr (ETB).
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Gondar

Op CheapTickets.nl kunt u op ieder gewenst tijdstip het goedkoopste vliegticket naar Gondar boeken. Op de website vindt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de voordeligste vluchten naar topbestemmingen over de hele wereld. De website is altijd actueel, zodat u zo goedkoop mogelijk kunt vliegen.

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde vliegreis of zonvakantie? Ook daarvoor heeft CheapTickets.nl voor u de beste deals.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Gondar

Zoek je goedkope vliegtickets naar Gondar in Ethiopië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Gondar.

Andere vluchten naar Ethiopië