Vlieg voordelig naar Dire Dawa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Dire Dawa

Dire Dawa ligt in het oosten van Ethiopië en is met meer dan 412.000 inwoners één van grootste steden van het land. Dire Dawa is een veilige stad en heeft een internationale luchthaven.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Dire Dawa die u kunt bezoeken zijn de prehistorische grottekeningen, het oude station, de St Michel Kerk en de Italiaanse Moskee, één van de grootste moskeeën van de stad. Bezoek ook de kleurrijke traditionele markten, waar u leuke souvenirs kunt kopen en even helemaal terug in de tijd stapt.

Natuur en wildlife

Een andere goede reden om naar Dire Dawa te reizen is de natuur in de omgeving.
Het Yangudi Rassa National Park is een groot natuurreservaat met bossen, heuvels, graslanden en meertjes. Naast meer dan 250 soorten vogels leven hier allerlei wilde dieren zoals gazelles, zebra’s en cheeta’s.

Ook het Babile Elephant Sanctuary is een leuk uitstapje. Dit grote gebied van bijna zevenduizend vierkante meter is opgericht ter bescherming van olifanten. Maar er zijn ook andere dieren te vinden zoals leeuwen en antilopen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de stad kent een warm en droog klimaat met een gemiddelde temperatuur van 24,8°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in Nederland, in de winter twee uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Birr (1 Birr is ongeveer € 0,10).
  • Taal: de officiële taal is het Amharic. Ook worden er verschillende stamtalen gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Dire Dawa

Dire Dawa is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die van natuur en wildlife houdt. Wilt u ook een spannende safari door de mooie natuurparken maken, kijk dan op CheapTickets.nl en vergelijk de voordeligste vluchten.

Met CheapTickets.nl kunt u voor de meest aantrekkelijke tarieven naar vele topbestemmingen in de wereld vliegen. Ook vindt u op de website de beste deals voor zonvakanties en compleet verzorgde vliegvakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dire Dawa

Zoek je goedkope vliegtickets naar Dire Dawa in Ethiopië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Dire Dawa.

Andere vluchten naar Ethiopië