Vliegtickets
China
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

China: het land van de keizers en tradities

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets China

China, het land met de grootste populatie ter wereld, namelijk meer dan 1,3 miljard mensen, is een ge-wel-dig land! De rijke geschiedenis heeft veel bijzondere bezienswaardigheden achtergelaten, zoals de welbekende Chinese Muur, het Terracottaleger, vele tempels en paleizen en nog véél meer! Het land is enorm afwisselend, van de grootste metropolen kan je naar afgelegen bergketens en stille dorpjes. Een echt land voor avonturiers en ontdekkers.

Coronavirus reisadvies China

Wanneer kun je weer naar China reizen? En wat is er open op locatie? Bekijk ons reisadvies voor Azië met een overzicht van Covid-19 restricties.

Populairste bestemmingen China

In Shanghai vind je het allemaal: heerlijk eten, geweldige architectuur, een fantastisch uitgaansleven en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bekijk de stad vanaf de hoogste toren en dwaal door het oude centrum, je kijkt je ogen uit in deze wereldstad!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Shanghai

De hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis naar China. Je wordt omringd door de rijke geschiedenis van het land, de Verboden Stad en de Chinese Muur zijn maar een paar voorbeelden, die je zeker moet zien! Het is nooit saai in Beijing.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Beijing

Guangzhou is China's grootste handelsstad, maar er is meer te zien dan wolkenkrabbers en winkelcentra! Bezoek één van de oude tempels, een stukje prachtige natuur en zelfs een westerse, katholieke kerk. Guangzhou blijft je op alle vlakken verrassen.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Guangzhou

Chengdu is dé stad van de panda's! Een echte must voor de liefhebbers van deze klunzige, lieve dieren. Je kunt hier alles over ze te weten komen in één van de researchcentra en musea. Maar ook voor de rijke geschiedenis van China is dit een geweldige bestemming!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Chengdu

Ook in China kan je op zonvakantie, Xiamen heeft namelijk het hele jaar door een lekkere temperatuur! Relaxen op het prachtige strand kan je dus eigenlijk niet overslaan. Maar bezoek ook zeker één van de prachtige culturele beziens- waardigheden en botanische tuinen!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Xiamen

Xi'An is bij veel mensen bekend omdat het de thuishaven van het Terracottaleger is, een fantastische archeologische vondst! Daarnaast heeft de stad een oude stadsmuur, waarmee de stad vroeger beschermd werd. Genoeg te ondekken in deze mooie stad!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Xi'An

Auto huren in China?

China is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute door de omgeving van Beijing voor je uit.

Meer vliegtickets naar China

Toch naar een andere bestemming in China? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets ChinaAndere vluchtenCheapTickets.nl

Goedkope vliegtickets boeken naar China

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar China? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar China vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.