Hong Kong

Je ticket naar imposante skylines en kung-fu

Vliegtickets Hong Kong

Hong Kong is een mengelmoes van traditioneel en modern. Denk je aan Hong Kong, dan denk je vast alleen aan een hypermoderne metropool. Niets is echter minder waar, want maar liefst driekwart van Hong Kong bestaat uit platteland. De kenmerkende skyline van Hong Kong is het gezicht van het eilandencomplex. Maar plekken als Kadoorie Farm, Hong Kong Global Geopark en Tai Po Kau Nature Reserve maken Hong Kong uniek. Maak tijdens je reis kennis met de traditionele Chinese cultuur in een wereld waar East meets West.

Wat te doen in Hong Kong?

De stad Hong Kong is één groot openluchtmuseum waar je dagen rond kunt dwalen en niet uitgekeken raakt. Maar neem een stap buiten de stad en je komt een heel andere kant van Hong Kong tegen. Hong Kong bezit over witte stranden, helderblauw water en talloze eilanden om te ontdekken.
Meer to do's in Hong Kong >>

Evenementen in Hong Kong

Hong Kong heeft een multiculturele samenleving en dat zie je aan de kleurrijke evenementenkalender. Van Chinees Nieuwjaar tot Halloween op zijn Amerikaans. Het maakt niet uit wanneer jouw reis naar Hong Kong begint, er zijn namelijk het hele jaar door spetterende dingen te beleven.
Meer evenementen in Hong Kong >>

Praktische info

  • Temperatuur: Hong Kong heeft over het hele jaar een gemiddelde temperatuur van 26°C. Januari is de koudste maand met een temperatuur van 14°C. Juli is de warmste maand met een temperatuur van 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur later dan in Nederland. In de winter is het er zeven uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Hong Kong dollar (KHD).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Hong Kong. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Hong Kong leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of Brussel.

Vliegticket Hong Kong

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hong Kong? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Hong Kong