Snel naar de zon
Last minutes Malediven

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Malediven op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Malediven. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Malediven is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Veel dagen zon, tropische eilandjes met prachtige stranden en talloze palmbomen, dit land heeft het! Check de populairste last minutes naar de Malediven en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Malediven

Malé, de poort tot de eilanden van de Malediven

Als je op vakantie gaat naar de Malediven vlieg je naar Malé, de hoofdstad van het land. Vaak reis je daarna door naar jouw hotel met een vliegtuig of een speedboot, maar je kunt ook gebruik maken van de ferries tussen de eilanden!

Laat Malé dan ook snel achter je en zoek een meer afgelegen eiland op voor jouw rustgevende vakantie. Geniet van de parelwitte stranden, spot kleurrijke vissen in één van de duizenden koraalriffen en zwem met haaien. Je hoeft je echt niet te vervelen op deze eilanden.

De leukste eilanden

Thulusdhoo

Dit paradijselijke eilandje ligt niet zo ver bij de hoofdstad vandaan. Alles wat je van de Malediven verwacht, vind je hier. Kleurrijk en exotisch!

Maafushi

Dit gezellige eiland is een echte backpackershotspot! Je kunt er talloze activiteiten doen of gewoon lekker op het strand liggen. Het is een en al gezelligheid!

Thulhaadhoo

Nog meer mooie stranden vind je in de Baa Atoll. Thulhaadhoo is klein maar fijn, met mooie plekken om te snorkelen, vissen en natuurlijk zonnebaden.

Meer last minutes naar Malediven

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets MaledivenAndere vluchtenCheaptickets.nl