Snel naar de zon
Last minutes Cyprus

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Cyprus op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Cyprus. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Cyprus is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Veel dagen zon, uitgestrekte stranden, heerlijk eten, talrijke bezienswaardigheden, dit land heeft het! Check de populairste last minute bestemmingen van Cyprus en beleef binnen no time dat echte vakantiegevoel.

Populaire last minutes Cyprus

Aan de zuidkust van Cyprus ligt de badplaats Larnaca, met prachtige stranden en een gezellig, oud centrum. Bezoek ook zeker één van de interessante musea en het Stavrovouni klooster!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Larnaca

De noordkant vant het eiland is Turks, en ook een stuk rustiger dan het zuiden! Spot mooie boten in de haven, kijk naar het uitkomen van schildpaddeneieren en bezoek het St. Hilarion kasteel.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Ercan

Voor liefhebbers van geschiedenis en oude ruïnes is Paphos the place to be. Tombes, kastelen en opgravingen, genoeg te zien! Natuurlijk heb je hier ook heerlijke stranden. Fijne vakantie!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Paphos

Meer last minutes naar Cyprus

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets CyprusAndere vluchtenCheaptickets.nl